joi, 5 octombrie 2023

Liberalii din PNL Diaspora, nemulțumiți de modul cum Rareș Bogdan conduce organizația !

Rareş Bogdan a candidat împotriva Diasporei PNL în Diaspora Liberală şi a fost nemulţumit de felul în care Rareş Bogdan conducea organizaţia.

Acestea sunt câteva titluri pe care le-am găsit pe internet.
Cineva a semnalat recent anumite articole pe internet.
Până astăzi, nu am stiut că există oficial în anumite instituții din tară care sunt plătiți pentru a se interesa de soarta românilor din străinătate.
Cred că panănă în prezent acesti demnitari au umblat degizați în asa fel încăt nimeni să nui vadă.
Unde erau acești reprezentanți până acum? Unde erau cand românii din Italia dormeau pe unde puteau încercând să-și găsească de lucru?
Pe cine reprezintă acesti demnitari în Italia, Anglia sau Germania?

Singura persoană din politica românească a fost George Simon de la partidul AUR, care s-a întâlnit cu români din Italia, Germania, Anglia, Spania. Initiativa lui merită tot respectul și cred că va fi recompensat cu votul românilor din diaspora.



Mentionez aici pe Domnul Euro Parlamentar Cristian Terheș care merită deplin tot respectul și onoarea tuturor românilor din străinătate pentru munca depusă.



Nu sunt aici să judec pe nimeni sau să descreditez pe nimeni, dar realitatea și faptele dovedesc că românii din diaspora au fost lăsați în voia sorți, iar guvernul și actuala conducere caută să vadă căt caștigă români sai poata taxa.
Impozitare banilor trimiși în țară și impunera de biruri asupra populației este un gest estrem de mizerabil din partea acestor asa zisi guvernanți.
În timp ce alte țări precum Emiratele Arabe scutesc de taxe pe cei care aduc bani în țara lor. România este campioana mondială la taxe.Taxa pe locuinta, taxa auto, taxa aerul respirat, taxa pe soare, taxa pe salarii, taxa cand cumperi ceva, taxa cand vinzi ceva, taxa cand se naste un copil, taxa cand mori, taxa pe banii pe care ii trimitem în țară.
Există țari unde taxele sunt foarte mici ciar enezistente iar nivelul de trai este net superior celor din țara noastră.
Întrebarea este clară, unde merg bani românilor, unde se scurg bani aceste țari?
De cate ori ne întoarcem în tară constatăm cu stupoare dezastrele și săracia din țara noastră.
Constatăm nesimțirea celor care conduc țara noastră prin legi care nuși au rostu lor pe pămăntul acestei țări.

O țară unde cei care ne conduc sunt normali din toate puntele de vedere nu ar trebui să existe taxe pe propietate. Dacă sunt propietar de ce trebuie să plătesc texe pe propietatea mea.
Ce sens are să umiliti un popor intreg sal batjocoriți în ultimul hal.

Facem apel la toți românii din străinătate să nu mai susțină trădătorii, hoții din conducerea acestei țări.
Nu mai susțineți acesti trădători. Nu mai susțineți acesti ticalosi.
Nu vă puteți numi români dacă susțineți acesti ticăloși care de 30 de ani au distrus țara în ultimul hal. A venit timpul să vă treziți din ignoranța și nepăsarea în care trăiți.
Să votați pe cine merită și chiar doreste să facă ceva pentru țara noastră.

Ca român și om liber, vă rog să susțineți doar acele partide naționaliste care luptă pentru interesul național, pentru libertatea și independența noastră ca popor.

Sursa acestor poze este: Facebook.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .