vineri, 29 septembrie 2023

Status este o aplicație de mesagerie criptată care nu poate fi spionata

Status este o aplicație de mesagerie criptată încât nimeni nu te poate spiona uramari este descetralizata deci este imposibil de spionat sau urmarit.
Status combină un messenger privat, un portofel cripto securizat și un browser Ethereum Web3 DApp într-un singur instrument de comunicare puternic.
Discutați cu prietenii și comunitățile în creștere. Cumpărați, vindeți, stocați și schimbați active digitale. Navigați pe internetul descentralizat fără a fi exploatat pentru datele dvs.
Status este sistemul tău de operare pentru Ethereum.

MESAGER PRIVAT
Trimiteți chaturi private 1:1, grup private și publice fără intermediari inutile în comunicarea dvs. Status este o aplicație de text care elimină punctele de sufocare centralizate din mesajele dvs. pentru mai multă confidențialitate și mesaje sigure. O aplicație de mesagerie criptată cu criptare end-to-end și confidențialitate în mod implicit, astfel încât nimeni, altul decât dvs. și destinatarul vizat, să vă poată vizualiza mesajele – nici măcar starea. Unii îl consideră un mesager secret.

PLAȚI PEER-TO-PERR, FARĂ MARGINI
Integrat perfect cu portofelul de criptomonede, Status Messenger permite oricui, oriunde, să trimită plăți globale direct într-un chat.

PORTOfel ETHEREUM SIGUR
Portofelul cripto Status vă permite să trimiteți, să stocați, să tranzacționați și să schimbați în siguranță active Ethereum, cum ar fi ETH, SNT, monede stabile precum DAI, precum și NFT. Preluați cu încredere controlul asupra criptomonedei și a activelor digitale cu această aplicație pentru portofel Ethereum. Portofelul blockchain Status acceptă în prezent numai active ERC-20 și ERC-721; nu acceptă Bitcoin.

CÂȘTIGAȚI CU DEFI
Pune-ți cripto-ul să lucreze cu cele mai recente aplicații financiare descentralizate și schimburi descentralizate (DEX), cum ar fi Maker, Aave, Uniswap, Synthetix, PoolTogether, Zerion, Kyber și multe altele.

BROWSER WEB3 DAPP
Navigați pe web securizat și accesați ecosistemul în creștere de aplicații descentralizate cu browserul securizat. Status permite accesul la mai mult decât doar DeFi - explorați cele mai recente piețe, obiecte de colecție, jocuri și rețele sociale, cum ar fi SuperRare, Gitcoin, Dragonereum, Axie Infinity, Open Sea, CryptoKitties, Decentraland și multe altele.

CONECTAȚI-VĂ CU COMUNITATEA DVS
Explorează, conectează-te și discută cu comunitățile și prietenii tăi preferati. Fie că este un grup mic de prieteni, un colectiv de artiști, comercianți cripto sau următoarea mare organizație - trimiteți mesaje și comunicați cu comunitățile Status.

FEE-URI SOCIALE
Împărtășiți ceea ce aveți în minte și postați actualizări cu persoanele de contact într-o rețea socială descentralizată, cu adevărat rezistentă la cenzură, de ultimă generație.

CREARE CONT PRIVAT
Rămâneți privat cu crearea unui cont pseudo-anonim. Când vă creați contul gratuit, nu va trebui NICIODATĂ să introduceți un număr de telefon, o adresă de e-mail sau un cont bancar. Cheile private pentru portofel sunt generate local și stocate pentru a vă asigura că numai dvs. aveți acces la fondurile și tranzacțiile financiare.

Official Website: https://status.im



0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .