duminică, 10 martie 2013

Adevarul despre Dan Diaconescu si partidul sau

Adevarul despre Dan Diaconescu si partidul sau Dan Diaconescu este o piesa a Sistemului Evreiesc Mondial (S.E.M.) care a impovarat omenirea genocizand-o in razboaie si crize si care acum e aruncat la inaintare in baza popularitatii acumulate in calitatea de teleast. Iesirea la rampa a lui Diaconescu a fost planuita cu ani in urma ca o varianta de avarie la lehamitea pe care stapanii planetari precauti ai aceluiasi SISTEM a produs-o romanilor prin cei pe care prin manipulare, prin sistemul media servil, prin fraude electorale i-a impus la conducerea Romaniei. 

Este de domeniul evidentei ca si buimaceala din 1989 zisa revolutie a fost opera tentacularei evreimi care a dat lovitura finala neevreilor prin tradarea lui Gorbaciov care nu numai ca a ingenunchiat Rusia dar a si distrus-o definitiv ca putere mondiala. Toti cei care au pozat in revolutionari de fapt erau reprezentantii complotului evreiesc de la Bucuresti in frunte cu evreul Samuel Bruckner pe numele de scena Silviu Brucan, cel care a ordonat deloc intamplator uciderea Ceausestilor tocmai de Craciun. Dan Diaconescu a fost lansat pe orbita de SISTEM si a obtinut protectia acestuia in fata politrucilor gen Nastase care l-au sicanat si i-au oprit emisiunea , tocmai cu pretul servirii cauzei. Diaconescu a realizat rapid dupa inchidera postului sau ca stapanii care-i pot da linistea sunt cirumcisii camatarie mondiale de peste ocean nu coruptii din politica romaneasca impusi evident cu acordul aceluiasi sistem.

 Practic si Dan Diaconescu la fel ca Ion Iliescu, Adrian Nastase, Emil Constantinescu ori Traian Basescu e un om al SISTEMULUI diferenta dintre ei constand doar in natura misiunilor, functiilor si atributiilor ce le-au fost incredintat. Dan Diaconescu a fost crescut in spiritul ideocratiei latratului la luna, pe post de sperietoare tv pentru temperarea rapacitatii si parvenistismului politrucilor Romaniei. Sigur ca atunci cand Diaconescu primea misiunea de a scormoni prea tare in jaful , nelegiuirile si promiscuitatea politicienilor de pe Dambovita se intampla sa sara calul din zel fata de stapanii majori si firesc sa-i deranjeze pe un Emil Constantinescu amorezat cu Rona Hartner, ori pe un Adrian Nastase feroce si nesatul in procesul de inavutire a familiei sale. Evreimea noocrata tocmai isi dorea aceasta conflictualizare a supusilor din politica si din media de dragul aparentei de democratie si evident din alte interese strategice care sa-i permita compromiterea rapida a eventualilor razvratiti pe sistem. Partidul Poporului nu este acum decat unda verde data de stapanii majori din America si Israel supusului ascultator Dan Diaconescu prin care il joaca la mai multe capete pe Traian Basescu care nu a percutat imediat asa cum sistemul spera, la unele obiective cum ar fi exploatarea Rosia Montana pe care evreii planetari o doreau demarata. 

Presul Traian Basescu le-a dat satisfactie in mai toate conditiile puse ca sa ii accepte al doilea mandat dar interesele financiare par a intrece promisiunile basiste de loialitate si sprijin dat Israelului si Americii in atacarea Iranului. Genocidul social al romanilor prin taierea lefurilor si impozitarile veniturilor celor multi si saraci striviti de indatorarea la FMI a fost o alta conditie a “realegerii” lui Ba’secu. Dan Diaconescu este mason, evreofil o unealta a evreilor din varful puterii mondiale care fac si dreg pe planeta. Dan Diaconescu va transforma Romania in colonie americana definitiva iar pe romani in sclavi. In locul Romaniei va aparea New Israel. Misiunea lui Dan Diaconescu este distrugerea Romniei si predarea ei la cheie asasinilor economici pe care va aduce din SUA pentru conducerea tarii.

În urma acestor informatie si acestor stiri de ultima ora blogul romanilor din strainatate cu recenta denumire blogul romanilor am hotarit suspendare temporala  a  reprezentati care scriu din partea partidului poporului dan diaconescu.

Agiornament : Pentru a fi democratici nu rasisti am hotarit sa dam dreptul la replica a celor din partidul poporului dan diaconescu pentru o perioada de 30 de zile.

Sursa informatiei : http://mondomediatop.wordpress.com
http://legeacojocaru.wordpress.com/
http://desteaptarearomaniei.blogspot.com/

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .