luni, 11 mai 2020

Masca e fatală ? Cea mai frumoasă și coretă explicaţie dată de un adevarat Român





Masca e fatala - oxigenul este diminuat si astfel insuficient la fiecare respiratie. Automat, scade imunitatea, prin privarea celulei de oxigenul necesar in buna ei functionare.
Tinutul in case, mai ales al copiilor si privarea lor de interactiunea cu germenii, bacteriile, agentii patogenii si virusii din mediul natural, de afara, ii slabeste si le omoara imunitatea cu fiecare zi care trece.
Iar academia de stiinte si produsele universitare mediciniste intreaba, tipa si injura,sustinand tezele big pharma ca “cine suntem noi? De unde sa stim noi?” Stim pentru ca mult inaintea tuturor explicatiilor stiintifice - constatari, definitii si incadrari umane, altfel, exista legile firii, intuitie, umanitate, logica, simplitate si bun simt. Pe asta ma bazez in fiecare secunda.

Cine sustine sus si tare ca trebuie sa stam in banca noastra, sa respectam ce spun doctorii si “savantii”, adica oamenii cu o singura meserie? Tot oamenii cu o singura meserie sau calificare. Adica cei ce privesc viata si lumea unilateral, cu ochelarii de cal ai meseriei lor.

Dar, precum observi, acea singura meserie sau calificare, astazi, nu-ti acorda nici macar drept la viata. Iar viata nu este despre cariere, sau lins in fund academia pentru articole publicate ca sa devii savant. Stiu, te-a durut, dar aia nu e viata. Aia e slugarnicie. Iar slugile mor la lada de gunoi.
Doctor? Singura meserie din lume care la aparitia ei acum multe mii de ani la curtea imparatului Chinei era o meserie extrem de bine platita in vremurile cand doctorul nu facea nimic si era neplatita sau se solda cu moartea lui, atunci cand pacientul, imparatul, patea ceva.
Cum vine asta? Doctorul se ocupa cu preventia bolii, hrana si regimul de viata al imparatului - adica facea “nimic”. Iar daca imparatul se imbolnavea, conform legilor de atunci, era vina doctorului. Acesta ramanea neplatit sau era decapitat.
Astazi este invers. Ironia sortii, pana si in China era altfel.


➡️ Articol preluat de pe pagina Domnului Cezar Ionascu
➡️ https://www.facebook.com/cezar.ionascu
➡️ https://romanidiaspora.blogspot.com
➡️ https://www.facebook.com/blogul.romanilor

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .