miercuri, 6 mai 2020

Corona virus covid - 19 - Italia terapia cu plasmă pentru tratarea și vindecarea persoanelor infectate cu corona virus covid-19

Simplu, dar eficient, plasma administrata pacienților prin intermediul unei simple perfuzii a dat rapid rezultate incredibile spre multumirea medicilor din Spitalului Carlo Poma di Mantova , Policlinico San Matteo din Pavia , Spitalul Maggiore Novara la care se alatura alte spitale din Italia

Rezultatele incredibile în termen de 12/48 de ore de la injecți au dat rezultate pozitive, dar cifra cea mai relevantă este cea a morților: zero în aceste spitale de cînd a începerea terapiei cu plasmă toți pacienți sînt vindecați suta la suta.

Pană în prezent terapia cu plasmă este 100% o alternativă valabila și sigură testata și probata în Italia și în întreaga lume.

Pană în prezent vaccinurile în urma cercetărilor din întreaga lume nu au dus încă la rezultate decisive și tot timpul cu efecte secundare dezastroase pentru corpul uman care a dus la proteste mondiale împotriva vacinarilor din parte multor organizații mondiale și a părintilor care au copii care au rămas cu grave leziuni pentru tot restul vieți în urma vacinari.
În terapia cu plasmă se optine întărire generală a sistemului imunitar în timp real și cu rezultate fantastice ce duc la vindecarea bolnavului în 48 oare . Pe scurt, cel mai bun vaccin pare să fi produs de corpul uman, după cum susține și Wall Street Journal prin cercetările prezentate de jurnalista științifică Daniela Hernandez.


Diferența dintre vacin și terapia cu plasma este foate mare - după cum explică medicul Melania Rizzoli - constă în faptul că, în terapia cu plasma , anticorpii deja produși de un alt pacient care sa vindecat sunt transferați către altul care are anticorpi mai putini deszvoltați în acest fel se opține vindecare bolnavului în timp record.
Mentionam ca terapia cu plasma are costuri reduse vorbim de zero euro în raport cu costurile care le suporta întreaga omenire pentru cercetare și esperimentarea vacinurilor care au efecte dezastroase pentru corpul uman în întreaga lume.
Tratamentrul cu plasmă a fost folosită foarte mult în trecut în diferite epidemii ebola și recent în epidemia de sars și recent a Wuhan de medici chinezi în tratare bolnavilor de coroana virus .

Când pacienții se recuperează de la o infecție virală, produc proteine care combat virusii, aceste proteine sunt cunoscute sub numele de anticorpi. Acești anticorpi circulă în sânge și ajută organismul să se protejeze de infecțiile viitoare. Anticorpii sunt produsi special pentru un anumit virus care invadează corpul . Anticorpi se găsesc în sânge, ceea ce înseamnă că persoana care a fost infectată are acum apărarea moleculară corespunzătoare pentru a lupta cu virusul, proces cunoscut sub numele de imunitate.
În teorie, medicii transfera acești anticorpi către o persoană care este încă bolnavă care ajută să se vindece. Acest tip de terapie a fost încercată în trecut în timpul altor epidemii .

PROF. ARTURO CASADEVALL spune tratamentul cu plasma "A fost utilizat în epidemia de gripă din 1980, numeroase focare de oreion, poliomielită și rujeolă la începutul secolului XX și continuă să fie utilizat recent ca în cazul epidemiei SARS din 2003" .
Play video

Doctori chinezi au publicat deja primele studi și probe efectuate pe bolnavi infectați de coroana virus și sînt pregatiți să publice al doilea studio efetuat pe bolnavi cu rezultate foarte pozitive .
Rezultate importante din tratamentul cu plasmă la pacienții recuperați din Covid-19, testate la în aula spitalului din Novara din 15 aprilie. Plasma prelevată de la primul donator și transfuzată la o persoană in terapie intensivă a lucrat de la prima transfuzie, iar pacientul a părăsit Reanimarea.
Experimentarea, în urma unui protocol realizat la spitalul San Matteo din Pavia, a fost demarată de Serviciul de Medicină pentru Transfuzie, regizat de Gennaro Mascaro. În acest moment, există opt pacienți care și-au donat plasma, care va fi utilizați la cât mai mulți pacienți care vor demonstra compatibilitate.

Pentru a determina dacă transfuzia de plasmă a unei persoane convalescente poate fi utilizată în tratamentul pacienților bolnavi cu coronavirus - explică Mascaro - este necesar să se determine cantitatea de anticorpi specifici: dacă există condițiile, efectuăm colectarea acestei "plasma hiperimună" și apoi putem trece la transfuzie la pacienții bolnavi critici în terapie intensivă sau subintensivă. Trebuie subliniat faptul că, după colectare, plasmei vine trecuta printun proces care pentru garanta a elimina eventuala prezență a altor viruși. Rezultatele obținute cu prima transfuzie confirmă valabilitatea protocolului și a rezultatelor opținute.

Rezultate importante din tratamentul cu plasmă la pacienții recuperați din Covid-19, testate la Aou din Novara din 15 aprilie. Plasma prelevată de la primul donator și transfuzată la o persoană de terapie intensivă a lucrat de la prima transfuzie, iar pacientul a părăsit Reanimarea. Experimentarea, în urma unui protocol proiectat la spitalul San Matteo din Pavia, a fost demarată de Serviciul de Medicină pentru Transfuzie, regizat de Gennaro Mascaro. În acest moment, există opt pacienți care și-au donat plasma, care vor fi utilizați la cât mai mulți pacienți care vor demonstra compatibilitate.
Menționam că meritele pentru acestă inițiativă o au medici care au decis să folosească această tehnică pentru tratarea bolnavilor. Play video


Guvernul și Ministerului Sanatatii din Italia nu a venit cu soluti care sa rezolve aceasta epidemie și sa demostrat incapacitatea sistemului politic de a conduce sanatatea publica care sa terminat cu un număr record de morți.
Articol preluat si adaptat din divese surse din stampa Italiana care scrie cat mai mult pe zi ce trece de noul tratament folosit pentru tratarea si vindecarea persoanelor infectate cu coroana virus.


Articol prelua , adaptat și tradus din ziarul : https://www.lastampa.it/novara

Menționam și tragem un semnal de alarmă la toate guvernele și partidele politice din întreaga lume și în special a celor din România ministerul sănatați trebuie să fie liber , independent din punt de vedere politic .
Ministerul sănatați terebuie condus de specialisti care au studiat, care au esperiență reală nu de un partid politic sau de un personaj care trasformă sănatatea noastră în afacere personală oameni fară caracter și incapabil să conducă să organizeze sistemul sanitar national care din punt de vedere medical nu au depus nici un jurămant și nu se simt vinovați pentru dezastrele care le fac.

Sistemul sanitar nu poate fi condus de personaje opsedate de prescrierea medicamentelor chimice și distrugerea sanătați cu supstante cimice.
In sistemul sanitar trebuie eliminate firmele farmaceutice care caută să facă profituri și afaceri pe spatele populatiei și pe sănătatea copiilor nostri. Sănătatea noastră nu poate fi sursă de afaceri pentru firmmele străine care platresc comisioane ( spagă - mită ) pentru a vinde medicamente și vacinuri uneori fară nici un rezultat și cu efecte negative dezastroase în timp pentru generații întregi .

Întreaga umanitate trebuie să renunțe la vacinuri care au devenit o afacere pentru casele farmaceutice și toată mafia din guvern, partide politice ce castîgă miliarde în urma campaniilor de vacinare obligatorie .

Este inadmisibil că soarta sănătați noastre este decisă întrun parlament politic care de fapt nu sînt medici de profesie și nu au nimic în comun cu medicina nu au depus nici un jurămant care sînt sponsorizați de firme străine care produc medicamente și vacinuri.

Autorul acestui articol este : Popescu Costantin . Brasov/Romania

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .