duminică, 31 mai 2020

Proteste impotriva guvernului si decizilor dictatoriale in toata Italia





Italieni au ieșit în piața protestănd împotriva guvernului și impotriva deciziilor ditatoriale . Decizii și hotărări foate aspre luate de guvernul dela Roma care incalca drepturile omului care au dus la proteste în toată Italia . Organizația Mondială a Sănatați care a destabilizat economia mondiala și distrus viața și linistea întregi omeniri care au organizat o falsă pandemie cu scopuri criminale. Totul a fost organizat cu mult timp înaite doar să urmarim eventul 201 organizat cu mult timp înainte în Ecuador Această organizatie a reusit să manipuleze din umbră majoritatea guvernelor care au declarat pandemie cu toate ca acestă pandemie nu ezistă prin cumpararea televiziunilor si a întregi mas-media care sustine planurile dictatoriale creat cu cu o falsa pandemie cu un numar de morti falsi cu frica și teroare.

Italia a iesit în strada și a demostrat curaj de a înfrunta acest regim ditatrorial și toată organizația care il sustine . Presa care este compromisă nu au vorbit și nu au avut curaj de a trasmite nimic despre această manifestare. Această organizatie demonica trebuie învinsă cu curaj și sacrifici. Este necesar să luptam pentru libertatea noastră a copiilor nostri și al parintilor nostri. Copii ținuti în casa, oaneni arestați , amendati , barini torturați și arestați de acest regim de dictatură în ITALIA precum și în ROMÂNIA în numele protecției sa trecut la un regim ditatorial.

Acesti oameni de stinta supusi caselor farmaceutice si grupurilor de interese au incalcat drepturile fundamentale ale omului dreptul de a respira liberi de a calatori ne-a luat dreptul la viața. Poliția și armata care au jurat sa ne apere ciar cu pretul vieți lor acum au devenit sclavi regimului în loc să fim aparați tortureaza oameni , amendeaza , aresteaza .

Intreaga lume trebuie să se mobilizeze petru lupta împotriva acestor dictatori care se cred nemuritori. Nu suntem animale să fim vacinați, să faceți esperimente pe noi și pe copii nostri . Trebuie să gasim în adincul nostru curajul eroilor care au luptat pentru libertatea noastră și să treceți la actiune . Fiecare are raspunderea să se mobilizeze să se organizeze pentru a lupta pentru libertatea noastră și al copiilor noștri .

Nu stați în fața internetului trebuie să vă mobilizați să luați ezemplu de la Italia și Franța este necesar să iesiți în strada să protestați zi și noapte aceste guverne și partide politice corupte trebuie să dispara din istoria omeniri . Nu ne putem intoarce în trecut la ditatură și la nazisti este esclus să lasăm lucrurile să decurga în acest fel .

Un guvern este pus si ales să lupte pentru binele poporului în scimb acestia fură distrug economia țari și isi bat joc de popor . Intrebarea este pentru cine lucrează aceste guverne la cine se inchina și cui au jurat credință acest guven corupt ?



0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .