marți, 17 iunie 2014

S-au dezbrăcat pentru haine gratis! În chiloţi în fata firmelor straine ...

Au stat la coadă de la miezul nopţii şi au făcut listă cu numere de ordine, ca pe vremea lui Ceauşescu. Nu „s-au dat” pui, ca altă dată, ci haine gratis. Circa 100 de bucureşteni au rămas în chiloţi ca să primească haine gratis.
Foto preluata de pe :http://www.click.ro/

Primii care au venit la mall-ul din cartierul Cotroceni, au format o coadă chiar înainte de miezul nopţii. Unul din magazine a făcut o campanie promoţională, sub sloganul „Vino dezbrăcat, iei haine gratis!”, pentru o sută de persoane. Foarte mulţi tineri au vrut să participe, dar şi doamne în toată firea, posesoare de colăcei şi şunculiţe. Nu s-au jenat, şi-au dat hainele jos şi au rămas în lenjerie intimă.

Iata cum isi bat joc corporatiile straine de romanii, care pentru cateva haine fac orice, se dezbraca si in pielea goala. Corporatiile isi fac astfel reclama dar testeaza si limitele si demnitatea oamenilor, umilindu-i astfel, ca sa vada pana unde ar merge cineva pentru niste haine care la pret de fabrica costa mai citiva centi daca marfa este fabricata in china sau india.

„Cumpărăturile” au durat mai puţin de o oră. Oamenii au plecat mulţumiţi că au hăinuţe noi cu care să se laude, dar s-au şi distrat, ba chiar unii s-au fotografiat în chiloţi, ca să posteze pe Internet. În schimb, primii 100 cumpărători s-au înghesuit la rafturile cu blugi, tricouri şi bluze. Dar tragedia romanului este caci a scapat de comunism unde nu era nimic dar straniu este ca nu era nimeni fara haine si nu au fost atitia saraci si oameni care mor de foame...
Foto preluata de pe :http://www.click.ro/

Basescu si haita lui de securisti impreuna cu iliescu taticul minerilor se pot lauda ca au vindut tara strainilor au distrus pamintul si au murdarit rominia.

Basescu impreuna cu toate partidele care au distrus tara si au furato se rid penruca iei stau bine mersi sau umplut conturile.

In schimb oameni stau la rind im piele goala este inuman domnule presedinte sa aduci tara in asemenea situatie nu te musra costinta ???

daco mai avetii...

Un comentariu:

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .