duminică, 22 iunie 2014

Tara se vinde dar nu va vindeti copii sau parintii...

Nu suntem vinovati.
Oare suntem vinovati pentru faptul ca suntem romanii ?
Suntem vinovati pentru greselile senatorilor si deputatilor alesi ?

Suntem vinovati pentru jocurile partidelor si pentru faptul ca multi dintre ei urmaresc doar interesele personale ?
Suntem vinovati pentru ca ne-am parasit tara ?
Parintii si-au parasit copii, copii si-au parasit parintii, plecand peste hotare si lasand in urma amintirile, casa, rudele au decis ca sacrificiul pe care il vor face va fi pentru viitorul lor. Luand cu ei doar dorul de casa si credinta ca vor gasi un dram de noroc.
Mamele isi plang in perna pe ascuns ofurile si durerea de a nu fi langa sotii lor, langa copii lor....
Isi plang in santiere durerile mainilor crapate barbatii....
Plang copii atunci cand stiu ca de sarbatori nu ajunge mama sa tatal acasa din cauza banilor....
A spune ca esti roman aici este sinonim cu hoti, criminali, nespalati si toate astea aduc o durere imensa in sufletele celor cinstiti.
Voi cei ce aveti puterea in mana, care ati fost alesi sa ne reprezentati, cat credeti ca va mai putea suporta romanul plecat toate injosirile si atacurile primite? Cat credeti ca trebuie sa mai stam cu capul plecat? Sa ne ferim de privirile si cuvintele amare aruncate din ignoranta si rasism?
Stiti ce ? Toate astea se intorc si impotriva voastra si ma intreb cum de reusiti sa dati ochii cu oamenii de rand si mai ales cand ajungeti sa vorbiti in parlamentul european. Mie sincer mi-ar fi rusine....pentru ca eu "ales" de popor nu sunt in stare sa las orgoliile si interesele politice deoparte. Este inutil sa crezi ca toate astea iti vor aduce confort.
Voi PSD...PNL...PD....si ceilalti uniti-va si lasati deoparte scandalurile politice. Ati fost alesi ceea ce inseamna ca aveti o responsabilitate. Astazi sunteti la putere dar maine puteti fi judecati de catre proprii copii. Este in joc imaginea voastra dar mai mult decat atat a tarii.
 
Asociatii, partide politice si organizatii de orice fel, uniti-va sub un singur steag, indiferent unde va aflati. Romania, Italia, Spania, Franta, Germania......
Aduceti-va copii si parinti acasa. Aparati-va copii si parinti...
E bine ca se demonstreaza impotriva gazelor de sist....pentru Rosia Montana, pentru caini.....asta inseamna ca nu suntem indiferenti....dar cand veti demonstra sa va vina copii si parinti acasa?
Noi romanii trebuie sa incetam sa ne mai atacam si sa nu cadem in acea plasa a dezbinarii. Sa ne ridicam unii pe alti. Este timpul ca dupa atatia ani sa ne recastigam increderea in noi.
Noi am pierdut dar sa nu lasam sa piarda si copii nostri!

Iesiti in strada si cereti sa va vina acasa rudele, prietenii, copii, parintii, fratii si surorile.
Nu sunt vinovat ca sunt roman..sunt doar mandru.
Adrian Nicolae Nita
https://m.facebook.com/nitaadriannicolae

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .