Gorilele Elenei Udrea au brutalizat o femeie în vârstă în comuna Nana

Un lider PDL dă de pământ cu o femeie la Nana. Un deputat PMP stă impasibil la câțiva metri de locul incidentului

O echipă de filmare a Antena 3, aflată pentru documentare în comuna Nana, a surprins un incident absolut dezgustător petrecut în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în campanie electorală pentru PMP, relatează Jurnalul Național.
O  locuitoare a comunei Nana, judeţul Călăraşi, o persoană în vârstă, a fost atacată şi trântită la pământ de către unul dintre organizatorii vizitei Elenei Udrea în localitate.

Femeia voia să se plângă de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comună, dar a fost împiedicată de către un grup constituit din membri PMP pentru asigurarea protecţiei Elenei Udrea.
Agresorul a fost identificat fiind Fane Fileaţă,  liderul PMP Curcani, o comună apropiată de Nana, a luat-o pe femeie pe sus şi a dus-o cu forţa spre o zonă laterală unde a trântit-o la pământ. După ce a văzut că gestul său a fost filmat, agresorul a încercat să intimideze echipa de filmare Antena 3, lovind cu cotul cameramanul şi înjurându-l.

Prezent şi el la eveniment, deputatul PMP de Călăraşi, Marin Anton, a gesticulat agresorilor să se oprească, semn că aceştia se aflau sub conducerea acestuia. Deşi filmat dând indicaţii agresorilor, într-o intervenţie în direct, la Antena3, deputatul PMP Marin Anton a negat ca ar fi vazut vreo agresiune şi a precizat că el ar fi venit singur la Nana. Dragoş Coman, preşedinte al PMP Călăraşi, a asistat şi el impasibil şi surâzător la altercaţie, încercând să blocheze camera de filmat atunci când bătrâna era brutalizată.filmat atunci când bătrâna era brutalizată.

Aticol preluat de pe sait-ul:Starea natiuni. http://stareanatiunii.com/


Postări populare

Ultimele comentarii