miercuri, 14 mai 2014

Eurovision editia 2014 e un schifo total pentru omeniere si istorie.

Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu (Ovi), au incheiat pe locul 12 marea finala a concursului Eurovision, editia 2014. Castigator detasat a fost Conchita Wurst (Austria, transexual cu barba).Adorat de prezentatoarea eurovisionului care putem spune ca a influientat decizia juriului si prin comportamentul avut fata de un transexual.

Care dupa parerea multora e un schifo pentru acest lume si pentru timpurile noastre.Eurovision e un insupces in si o rusine pentru omenire si o batjocora in fata creatorului universului si fata de alti concuncurenti cu talent real.

Dar sa lasam deoparte scifo si porcaria care a avut loc la eorovision sa vedem adevarul si realitatea caci prestarea artistilor romani a fost mult superiora a multor artisti prezentati la eurovizion. Dar dintre toate marile opere presentate care au o valoare reala ca interpretare si prezentare raminem fara cupinte cind juriul corupt si prezentatoarea decid soarta acelor bravi artisti in favoarea unui trasvestit ne di bani...

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), au concurat în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa "Miracle", compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

Reprezentanţii României au obţinut un total de 72 de puncte. Cele mai multe puncte au fost acordate României de Moldova - 12, Spania, Austria, Israel şi Malta - câte 8.

La rândul său, România a acordat 12 puncte Suediei, 10 puncte - Ungariei şi 8 puncte - Austriei. Raminem fara cuvinte cind intreaga lume se complica sa dea puncte austriei caci ciar fara nici un punt se stia si se vedea pe fata caci totul este aranjat... prezentatoarea merge special sal inbratiseze stranu ca nu merge sa faca acelas lucru cu alti..

"Vă mulţumim tuturor pentru susţinere. Ne-am dorit să vă facem mândri şi sperăm că am reuşit. Credeţi în continuare în miracole şi se vor împlini", este mesajul publicat de Paula Seling şi Ovi pe pagina de

Anterior, imediat după ce a cântat pe scena de la Copenhaga, Paula Seling a declarat pentru MEDIAFAX: "A fost ca şi cum aş fi cântat pentru ultima dată... Am dat toată pasiunea de care sunt în stare, pentru toţi românii, pentru toată #TeamMiracle. Sper că s-a simţit. De acum nu mai e în puterea noastră. Doamne ajută!".

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.

37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, în finala de sâmbătă au concurat 26 de ţări: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino şi Marea Britanie.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .