duminică, 10 martie 2013

Opriti genocidul, noi vrem sa trăim ! (S.O.S.)

Cersetoria este condamnata ! genocidul (omorarea poporului prin infometare) cand va fi condamnat ? Ce este infractiune, să cersesti de mancare sau sa omori populatia ? Desteapta-te române, din somnul cel de moarte !

Scriu de mulți ani pe acest blog dar de multe ori cred că poporul Român își merită soarta!!! 
De ce spun asta... 
Dar e posibil să votați hoti din nou pentru o galeată portocalie sau pentru un pahar de bere. Care il dă cind mergi la vot cind copii tăi mor de foame. 
Nu mai e nimic de facut ??? 

Iesi în stradă, ieșiți toți în stradă și dați jos tilhari care au tilharit țara. In scimb voi toți stați în birlog ca uru cu coada între picioare de frică și vă ascundeți. Criminali de-la revolutie sînt liberi și traiesc în parlament și sînt membri de onoare în partide. Unde e constința voastră de romani.
Voi stiți și sînteți constienți cîtă datorie are țara.

Cine credeti că o plăteste basescu,ponta,emil boc,iliescu tot voi o plătiți și copii copiilpr vostri vor plati și veți fi sclavi in tara voastră să lucrați la straini căci ați vindut pamintu la straini si lți baut în trei zile.
Ti se rupe inima cand vezi asemenea imagini. Oameni care au muncit o viata intreaga , in loc sa imbatraneasca in liniste si fara griji , lupta pentru a mai supravietui inca o zi.De vina nu sunt numai cei ce ne conduc. De vina suntem noi toti prin ignoranta, , materialismul si ipocrizia ce zace in noi. Vad ca majoritatea pozelor sunt din Bacau.Acum 2 saptamani am avut de rezolvat ceva treburi in Bacau si a trebuit sa iau orasul la picior.Am intalnit pe putin 10 batrani nevoiasi in drumul meu.
Montaj video și comentariu prelută de pe You Tube-PresaPoporului

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .