joi, 31 ianuarie 2013

Zubco cere „răbdare”: „totul e înainte!”

Foto: tribuna.md
La două săptămîni din ziua în care și-a dat demisia , fostul Procuror General, Valeriu Zubco, refuză să vorbească cu presa la acest subiect. Imediat după depunerea cererii de demisie din data de 18 ianuarie, Valeriu Zubco a promis că își va expune decizia pe parcursul săptămînii viitoare . Totuși, chiar și după două săptămîni de tăcere, acesta cere „răbdare”, relatează NOI.md.

Solicitat de reporterul NOI.md, Valeriu Zubco a menționat, că este ocupat și nu poate vorbi. Ulterior, însă, acesta nu a mai ridicat receptorul pe parcursul întregii zile. Abia spre seară, fostul Procuror General a răspuns la apel, dar a cerut să nu fie întrebat despre nimic, pentru că nu o să spună nimic.

Insistînd, totuși, cu întrebarea cînd și dacă va susține conferința de presă promisă acum două săptămîni, Valeriu Zubco a solicitat „răbdare, totul e înainte”, după care ne-a urat „succes” și a închis.

NOI.md amintește, că Valeriu Zubco și-a depus cererea de demisie din funcția de Procuror General, la data de 18 ianuarie curent. Tot atunci, acesta a promis să organizeze „pe parcursul săptămînii viitoare” o conferință de presă, în cadrul căreia să explice motivele demisiei sale, precum și poziția față de incidentul din „Pădurea Domnească”.

Luni, 21 ianuarie, Parlamentul a acceptat cu vot unanim cererea lui Zubco, acesta fiind demis oficial. Fostul Procuror General așa și nu a mai ieșit în fața presei, nici săptămîna trecută, nici în aceasta.


Sursa: noi.md

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .