marți, 22 ianuarie 2013

Lupu declară că Filat este obsedat de Plahotniuc

Președintele Parlamentului, Marian Lupu, susține că premierul Vlad Filat este obsedat, iar din acest motiv își dorește demiterea prim-vicepreședintelui Parlamentului, Vladimir Plahotniuc. În cadrul unei conferințe de presă, Lupu a spus că de vină ar fi faptul că ambii „Vlazi” sînt oameni de afaceri, informează NOI.md.
“Doi Vlazi au venit din business după ani de zile de concurență. Cei care vin din mediul de afaceri vin cu un alt mod de a înțelege cum trebuie să acționeze. Vladimir Plahotniuc este obsesia personală a domnului Vladimir Filat. O obsesie bazată pe frică, invidie, pe tot ce doriți”, a spus Lupu. Potrivit lui, la ultima ședința a Consiliului AIE, premierul l-ar fi înjurat pe democrat, iar cearta dintre cei doi era cît pe ce să se termine cu bătaie.

“Filat mai nu a primit-o la moacă. Spuneți-mi, vă rog, un om care nu are obsesie poate să reacționeze în acest fel?” a spus Lupu.

Anterior, premierul l-a numit pe Plahotniuc „păpușar”, iar cel din urmă a declarat că Filat este contrabandistul numărul unu.
 
Sursa: noi.md

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .