duminică, 9 decembrie 2012

Dan Diaconescu a VOTAT la Targu Jiu


Președintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, s-a prezentat în această dimineaţă la vot, în Târgu Jiu. Patronul OTV candidează pentru un mandat de deputat în colegiul 6, împotriva premierului Victor Ponta.

"Am ales special această secție și această zonă, eu mi-am ales un cartier cu mulți șomeri, spre deosebire de domnul Victor Ponta care și-a ales un mediu academic. Sper ca peste 4 ani, după ce va veni un guvern care sa-i salveze pe români de la sărăcie, acești oameni să nu-l mai regrete pe Nicolae Ceaușescu. Sper ca peste 4 ani să trăiască și ei într-o țară normală și prosperă”, a declarat Dan Diaconescu.

Liderul PPDD a spus că are emoţii, mai ales că este ziua lui de naștere, pe care o va sărbători alături de alți gorjeni care se numesc tot Dan Diaconescu și sunt născuți pe 9 decembrie.

5 comentarii:

  1. http://www.eziare.com/stire/micnews-ro--iesti-la-vot-si-votati-cu-cel-mai-tanar-partid-politic-,1038625.html

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce pe domnul Barbu nu-l lasa sa voteze la Tg. Jiu ....Asa a facut si cu Ponta ???? Trezitiva Romnai la realitate . Forta PP-DD. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. MULT NOROC DOMNUL DAN, VA SUSTIN K GANDUL SI K INIMA......IN SEARA ASTA SA NE DATI VICTORIAAAAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  4. Va scriu din Italia si am incredere in dvs k veti schimba ceva pt noi si pt copii nostri....k siguranta in bine...sunt plecata de 5 ani si asta din cauza talharilor care sunt la noi in tara si nu le pasa de noi....le pasa de ei si la cat sa fure mai mult...In sfarsit a venit ziua in care cineva sa le vina de hac...jos ciocoii..jos k hoti...va sustin din toate pct de vedere si sunt sigura k veti face ceea ce alti nu au facut!!

    RăspundețiȘtergere
  5. MA NUMESC CONSTANTIN BUNA SEARA DOMNUL DAN VA SCRIU DIN ITALIA VAM URMARIT SI VA URMARESC 24 DIN 24 SINTETI UN OM CU CAPUL PE UMERI NU VA INJOSITI IN FATA HOTILOR PONTA CU CLICA LUI VA DA SOCOTEALA CIT DE REPEDE LASATIL SA RINJEASCA EL ACUM CA DUMNEAVOASTRA VETI RIDE CIND VA FI EL SPINZURAT DE LIMBA IMPREUNA CU TOATA MIZERIA LUI SI CLICA LUI DE HOTI IN CEI PRIVESTE PE SARACI LASATII SA LE VINA MINTEA LA CAPOR SA SE CONVINGA CIT DE INDATA DE GRESEILE PE CARE LE COMIT MEREU EU VA DORESC MULTA SANATATE SI MULTA PUTERE DE MUNCA DOAMNE AJUTAI PE ROMANI

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .