marți, 3 ianuarie 2023

Rețeta de Aloe Arborescens a părintelui Romano Zago: cum se prepară

Instrucțiuni și cerințe de bază pentru prepararea corectă a sucului de Aloe Arborescens, după rețeta originală a părintelui Romano Zago.
Rețeta de Aloe Arborescens a părintelui Romano Zago cu siguranță nu este un secret. Până acum pe internet există sute de articole pe acest subiect, care explică în general cum să faci suc de Aloe acasă.

Cu toate acestea, pe net există multe inexactități, în special în ceea ce privește cerințele care trebuie îndeplinite pentru ca rețeta să fie eficientă .

În articolul următor vă voi arăta rețeta pas cu pas, care este necesară pentru ca produsul final să fie cu adevărat bun pentru sănătatea dumneavoastră.

Așa că fii atent și citește până la sfârșit.

Și dacă aș fi vrut să cumpăr suc proaspăt de Aloe Arborescens de la Padre Zago?

În Italia sunt puține companii care fabrică acest produs în mod original. Una dintre puținele este ferma Erbe di Mauro care produce suc proaspăt la comandă.

Puteți comanda suc Padre Zago direct de pe site-ul companiei .
Iată subiectele discutate în acest articol:

Ingredientele

Colecția de frunze

Prepararea smoothie-ului

Doze recomandate

Ingredientele
Ingredientele necesare pentru prepararea smoothie-ului, conform rețetei originale a părintelui Romano Zago, sunt acestea trei:

350 g frunze de Aloe Arborescens: planta trebuie sa aiba cel putin 4 ani;

500 g (jumatate de kilogram) de miere organica;

40-50 ml (aproximativ o ceașcă de cafea) de Grappa (de asemenea sunt bune whisky, tequila și coniac).

Nu este esențial să fii precis cu cantitățile, câteva grame mai mult sau mai puțin nu fac diferența. Dacă preferați, puteți pune aceeași cantitate de Aloe și miere. Dacă preferați, puteți alege să reduceți cantitățile celor trei ingrediente , cu avantajul neîndoielnic de a obține de fiecare dată un preparat mai proaspăt și mai eficient. Tot ce trebuie sa faci este sa reduci toate ingredientele in proportie .
Cel mai simplu lucru este să reduceți la jumătate cantitatea tuturor ingredientelor, astfel:

175 g frunze de Aloe Arborescens;

250 g miere organică;

20-25 ml grappa(tuica de pruna naturala).

Aloe Arborescens este important să alegeți planta potrivită de Aloe ArborescensEste important să colectați frunzele de la o plantă de Aloe Arborescens cultivată ecologic , eventual departe de sursele de poluare (drumuri, fabrici, gropi de gunoi etc.) și care are o vechime de cel puțin 4 ani . O plantă mai veche are mai multe proprietăți decât o plantă tânără.

Alegeți frunzele nici prea înalte, deoarece sunt prea tinere, nici prea joase, deoarece sunt prea bătrâne, care deci vor fi îngălbenite, pe jumătate uscate sau ofilite.

Este important ca planta să fie cultivată cu expunerea la soare , deoarece tocmai lumina soarelui crește proprietățile vindecătoare ale Aloe. O planta tinuta la umbra va avea mai putin gel, mai putine ingrediente active, frunzele ei vor fi mai mici si in consecinta tratamentul va fi mult mai putin eficient.

De ce Aloe Arborescens și nu Aloe Vera?

Pentru că Aloe Vera sau „Barbadensis”, în comparație cu Aloe Arborescens, conține cu 30% mai puține ingrediente active utile în combaterea cancerului. Din acest motiv este de preferat specia Arborescens. Miere

Mierea transmite substanțele vindecătoare conținute în frunză în cele mai îndepărtate puncte ale corpului uman, permițând Aloe să-și exercite acțiunea benefică. Este important să alegeți o miere organică . Grappa(tuica de pruna)

Grappa (tuica de pruna) are trei funcții importante.

Primul este cel al unui vasodilatator . Mai ales la persoanele în vârstă, dar acest concept este valabil pentru toată lumea, vasele de sânge mai dilatate fac ca acțiunea purificatoare a Aloe și a mierii să fie mai eficientă și mai rapidă.

Al doilea este îmbunătățirea și prelungirea timpilor de conservare a preparatului.

A treia funcție este și cea mai importantă . Unul dintre cele mai importante ingrediente active ale Aloe este aloina, un lichid vâscos și gălbui cu proprietăți laxative și anticancerigene. Dacă nu ar fi dizolvat în distilat, corpul uman nu l-ar putea absorbi pe deplin.
Nu se pot folosi vin, bere, alcool pur sau lichioruri.

Culegere de frunze

frunze de aloe arborescens. ColectieColectarea frunzelor de Aloe Arborescens trebuie efectuată cu respectarea a două reguli fundamentale.

Prima regulă . Înainte de a recolta frunzele, este important ca planta să nu fi fost udată timp de cel puțin 7-8 zile. În acest fel, atunci când mergem să colectăm frunzele acestea vor avea o concentrație mai mare de ingrediente active, îmbunătățind efectiv eficacitatea compusului.

A doua regulă . Colectarea trebuie făcută când soarele este scăzut (răsărit-apus), sau când este complet absent. Lumina soarelui distruge rapid principiile active conținute în frunză, așa că este important să lucrezi atunci când lumina soarelui este rară, sau chiar mai bine absentă.



Preparare pentru smoothie

Ajungem acum la prepararea propriu -zisă a rețetei părintelui Romano Zago .

Odată ce frunzele au fost colectate, este important să acționați cât mai repede posibil , deoarece în timp frunzele de Aloe tind să-și piardă proprietățile medicinale. Acest lucru este valabil pentru Aloe Arborescens, precum și pentru toate plantele medicinale.

Chiar și prepararea se efectuează cel mai bine în semiîntuneric , deoarece chiar și lumina artificială poate deteriora ingredientele active ale Aloe. Odată strânse frunzele, va fi bine să le curățați de praf și pânze de păianjen, folosind o cârpă ușor umedă sau uscată și trecând-o peste cele două fețe ale frunzei.

Este foarte important să nu umezi frunzele punându-le direct în contact cu apa.

Odată cântărit (rețineți că aveți nevoie de 350 g) procedați prin tăierea spinilor de pe părțile laterale ale frunzei și tăierea frunzelor în bucăți mici . reteta de la tata romano zago, smoothie cu Aloe Arborescens

Smoothie cu aloe, miere și grappa

ATENTIE : se indeparteaza doar ghimpii, in timp ce restul de coaja nu trebuie indepartat in mod absolut, deoarece contine si alte ingrediente active care se adauga celor continute in gel.

Odată gata, pune totul în blender : 500 g de miere organică, 350 g de frunze de Aloe Arborescens și 40-50 ml de grappa (sau alt distilat precum whisky și coniac). Se amestecă bine și rețeta părintelui Romano Zago este gata. Vă avertizez că Aloe este foarte amar, dar cu adaos de miere scade destul de bine.

Smoothie-ul nu trebuie filtrat și nu trebuie adăugat absolut nicio apă. Acesta va fi plasat într-un recipient de sticlă , bine sigilat și acoperit cu aluminiu pentru a preveni trecerea luminii.

Recipientul va fi apoi depozitat în frigider , în compartimentul pentru fructe și legume. Doze recomandate

Acum să vedem care sunt dozele recomandate de părintele Romano Zago pentru:

Vindeca Cancerul;

Preveni cancerul.



Pentru a vindeca cancerul

Dozele recomandate sunt de 3 linguri pe zi , cu 20-30 de minute înainte de cele trei mese principale (mic dejun, prânz și cină). Înainte de a lua preparatul este important să agitați bine recipientul.

Părintele Romano Zago recomandă să terminați tot smoothie-ul și apoi să treceți la un control medical pentru a vedea rezultatele. Dacă analizele nu arată nicio îmbunătățire, după o pauză de 5-10 zile, este important să repetați operația și să începeți din nou să luați smoothie-ul.

Acest ciclu trebuie repetat de câte ori este necesar pentru a învinge cancerul. Dacă după primele patru încercări cancerul nu a regresat deloc, părintele Romano Zago recomandă dublarea dozelor: două linguri de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă. Pentru a preveni cancerul

Doza pentru prevenirea cancerului este aceeași ca și pentru tratarea cancerului, dar repetați acest lucru de 1-2 ori pe an, timp de aproximativ 30 de zile la rând .
De unde să cumpărați smoothie-ul gata preparat?

Smoothieul cu Aloe al părintelui Romano Zago

Și dacă nu am timp sau capacitatea de a-mi face propriul smoothie acasă, de unde îl pot cumpăra?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care mi le pun.

Din fericire, există posibilitatea de a cumpăra smoothie-ul gata preparat de pe internet. Există mai multe companii în Italia care au început în urmă cu câțiva ani să cultive Aloe Arborescens și să producă smoothie-uri pentru uz terapeutic, folosind ingredientele și dozele recomandate de părintele Romano Zago .

Dintre acestea as recomanda achizitionarea unui anumit produs, realizat de ferma Erbe di Mauro di Fermo, care pe langa faptul ca ofera un produs de calitate absoluta, 100% organic, precum si respecta toate cerintele impuse de parintele Romano Zago (proporția exactă de ingrediente, frunze recoltate și prelucrate la întuneric etc.), oferă de departe cel mai ieftin produs de pe piață.

Fonte: https://www.aloedipadrezago.it/ricetta-di-padre-romano-zago/

PDF: reteta in limba italiana

Cumpă produsul deja preparat oline.

https://www.aloedipadrezago.it/chi-e-padre-romano-zago/



Disclaimer -info - act de renunţare - avize sau dezicere.

Toate informațiile publicate pe această pagină au caracter informativ și nu trebuie considerate ca sfaturi sau prescripții medicale sau de orice altă natură. Înainte de a efectua orice tratament alternativ, consultați medicul dumneavoastră.



Tutte le informazioni pubblicate su questa paghina hanno carattere divulgativo e non devono essere considerate come consulenze ne prescrizioni mediche o di altra natura. Prima di eseguire qualsiasi cura alternativa consultate il vostro medico di fiducea.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .