vineri, 10 decembrie 2021

Minciuni și povesti treziți-vă! nu dormiți!



Credeți în știința asta, am auzit și astăzi auzim același lucru la presa platită de guvern pentru a manipula lumea.
Credeți în știința asta, am auzit spunănd de o serie de instituții internaționale: organizatia mondială a sănătății, guvern, si partidele corupte.
Ce sa promis la inceput nimic, nu sa împlinit, ni sa spus inițial că dacă renunțam doua luni la libertățile și drepturile noastre scapam de asa zisul birus.
Iohanis a instuit starea de urgență, dar de asa zisul birus creat atificial și manipulat de presa care nimeni nu la izolat sau la vazut nu am scapat. Numai informații false si povesti cu care bombardează lumea zi și noapte prin intermediul televiziunilor special plătite de guvern să terorizeze lumea.
Dupa perioada starii de urgență sa instituit starea de alertă, stare care continuă pană astazi cu manipulari si cu povesti nefondate cu numere, care nimeni nu le controleaza sau verifică.
Lună de lună, saptămănă de săptămănă, zi de zi guvernul plăteste presa pentru a manipula opinia publică, spunăndui că vacccinul e soluția la tot, asfel încăt oamenii să aibă încredere în vacccin și în știință. Minciuni și abureli pe față! Nu v-ați saturat de asemenea personaje care ne mint cu nerusinare? Treziți-va nu dormiți.
Și iată unde suntem astăzi: într-o dictatură! Iată ce sa urmărit cu adevărat: instalarea dictaturii! Drept dovada că ați fost mințiți și obiectivul nu este un virrus ci doar vacccinarea populației.
Ați înțeles ce se urmareste : să se împună vacccinarea obligatorie pe viață! Nu terminarea pandemiei! Acum ați înțeles că ați fost prostiți pe făța? Totul a fost regizat cu ajutorul presei plătite de guvern, care la randul lui a fost platit de casele producătoare de vacccinuri.
Se urmăreste vacccinarea cu orice preț! Care este scopul ascuns al acestei vacccinari? Care este adevaru? Ce ne ascund? Au ajuns să vacccineze copiii! Care nu se îmbolnavesc! Deci scopul e clar că e altul!
Luna de luna apare o altă variantă a acestui viruss, se inventeză alte variante! Acum sa trecut, de la vrianta indiană, la varianta engleză, si sa ajuns si la varianta africană! Voi trebuie să înțelegeți că sunt doar povesti și minciuni, minciuni pe fată, vrajeala pe fată.
Sunt strategii de doi bani bine gândite să vă terorizeze pentru a vă ține în stres. Acesta e scopul real al acestei scenografii: să vă ia libertatea voastră și să se instaleze dicatura!
Daca se urmărea oprirea unui virus, se puneau la dispoziție medicamente, care sau dovedit eficiente în lupta asa zisului virus. Stim cu toții adevarul dar dormim! Și stăm pasivi.
Acum stiți că sunteți manipulați! Acum va-ti convins singuri că sunt povesti și minciuni regizate pentru a vacccina întreaga populație! Treziti-va și nu mai dormiți în casa crezand că iei opresc!
Ați înteles acum că ați fost manipulați și prostiți pe fața de o banda de escroci! Tot timpul ei calmeză situația pentru a vă da impresia ca ceva se scimbă si totul se opreste!
Acum ați înțeles care este scopul, și cum vă manipulează și va-au manipulat pentru a ajunge unde au ajuns acum. Trezițivă căci încă nu e tărziu să opriți totul!
Prima doza de asa zis vacccin magiic nu a funționat, vau obligat să faceți a doua doza! Trebuie să faceți treia caci alte nu au funționat! Si uite asa vaccinarea devine obligatorie. Surpriză! Ați ințeles trucul folosit de acesti ticaloși?
Noi v-am ales la guvernare ca și lideri să ne conduceți, nu să ne asupriti și să vă bateți joc de noi de copiii nostri! Guvern romăn unde vă credeți? Popor Român treziți-vă! Acesti dictatori nu ne reprezintă! Acest guvern nu vrea să gasească soluții la criza actuală și nici să promoveze curele adecvate a acestei boli care au dat rezultate conform cercetarilor stințifice. Aest guvern vrmareste instaurarea dittaturi. Dați jos cu acesti dictatori de nimic fară, creier fară suflet!

In acest moment istoric guvernul orcarui popor nu luptă pentru a gasi solutii sau medicamente, care au dat rezultate în combaterea boli. Guvernul se luptă zi și noapte pentru instaurarea dictaturi! Asta nu e libertate! Asta nu e democrație! Asta e dictatură fraților nu e de glumit! Ttrezițivă!
Oameni dragi acest guvern nu ne vrea binele! Asti guvernanti vor să devenim sclavi lor, cobai lor și piața lor de desfacere.
Nu vă întrebați: că doar asa zisele vacccinuri americane sunt bune? Medicamentele care ezistaa deja în susăinerea sistemului imunitar nu sunt bune? Plasma iperimuna funcționeaza la sigur, a fost testată și probată, vindecă boala în 48 de ore și în plus e gratis?

La acest guvern ascunde clar ca anumite medicamente funționează precum: Ivermectina, Arbidol, Favipiravir, Claritromicina, Ventolin, Flixotide, Anakinra, Azitromicina, Cefixima, Deltacortene, Heparina. Aceste medicamente sunt folosite în întresga lume cu succes.


De ce are guvernul frica pentru ca nu cumva populatia să înteleagă că se pot cura singuri.Sistemul actual de guvernare are nevoie de cat mai multe numere de decese, pentru a impune obligarietatea vacccinurilor sau pentru a promova vacccinul ca panaceu universal.
Asta este un adevăr dureros pentru guvernul actuel! Doar cine nu vrea și cine are frică de sistem nu înțelege ca totul a fost bine regizat în întreaga lume pentru a vinde un vacccin și pentru a controla omenirea.

Dragi români ce se întîmplă cu constiințele voastre care sunt congelate prin intrmediul masmediei? Asta e prosteală pe fața ia trezițivă nu dormiți folosițivă de cunostintele care le aveți și nu mai cădeti pradă acestiu sistem mizerabil



Nu acest virrusul este inamicul nostru! Acest guvern este inamicul nostru numărul UNU! Acesti sunt tradatorii, care au aceptat protocolul criminal transmis dela organizzația mondiială a sănătății, care prevedea sedarea și intubarea oamenilor cu afectiuni pulmonare! Acest protocol nu prevede tratarea și vindecarea bolnavilor! Deci vă este clar că sedaarea și intubbarea pacientilor a dus la moartea bolnavilor?
După care au spus că oameni au murit din cauza unui asa zis virrus. Deci nici în ziua de astăzi nu sa scimbat această realitate. Au interzis medicamentele au interzis tratamentele dar au lăsat protocolul crimminal pentru a avea cat mai multe decese! Asa a facu acest guvern și clica lor de tradatori să manipuleze populația și pentru ai putea vacina populația!



Vă spun că această dictatură cade! Asistenți medicali din spitalele din tară si în special din spitalul din sibiu au avut curajul să vorbească de genocidul care se petrece în spitalele din tară , tot așa cade această dictatură impusă de guvern.

Treziți-vă si nu mai asteptați ca vecinul sau alți vor face cava în numele vostru , totul începe de la noi toți, de la tine personal!


ASTA E PROSTEALA PE FATA! ASTA E MINCIUNA! ASTA E MANIPULARE! TREZIȚI-VĂ ȘI NU MAI ACEPTAȚI MANIPULAREA CE VINE DE LA ACEST SISTEM CORUPT ! SOLUTIA ESTE SA VA DAȚI SEAMA CE SE INTĂMPLĂ IN JURUL VOSTRU DAR SI ÎN INTERORUL VOSTRU ȘI SĂ NU AVEȚI FRICA DE NIMIC ÎN UNIVERS! ȘI SĂ AVEȚI CURAJ SĂ LUAȚI CELE MAI BUNE DECIZII PENTRU VOI ȘI SUFLETUL VOSTRU.


Precizam că redactarea acestor randuri, precum montajul video realizat au fost create de membri acestui blog, iar domnul Cristian Terhes - Europarlamentar PNTCD nu este implicat în redactarea acestei postări.


Nota: Medicamentele se recomanda de a fi administrate numai cu acordul unui soecialist în domeniu.

romani strainatate

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .