duminică, 11 aprilie 2021

You Tube a închis canalul BioBlu . Acest canal erera prețios pentru noi toți cei care traim în Italia .

Vam spus că se va întâmpla. (Sunt cuvintele cu care incepe acest post scris de BioBlu). Era clar că asta era intenția. Astăzi s-a întâmplat.
Youtube a închis canalul de Byoblu care a lansat postul de televiziune DAVVWEO TV . You Tube a înlăturat 14 ani de conținut într-o singură clipă, inclusiv mulți de cel mai înalt nivel, creat împreună cu magistrați, președinți ai Curții Constituționale, intelectuali, filosofi, economiști, politicieni, avocați, oameni de știință ... O fotografie irizantă a transformărilor pe care au avut loc în societate de 14 ani acum, văzute prin ochii cetățenilor și nu cu cei ai mass-media.

Au închis Byoblu și astăzi, sincer, nici nu știu ce să-ți spun. Nici nu vreau să scriu, așa este amărăciunea. Am luptat întotdeauna fără să mă scutesc, dar canalul respectiv a reprezentat într-un anumit sens întreaga mea viață. Îmi amintesc încă petrecerea pentru prima sută de membri și păstrez încă gelos pancarta pentru prima sută de mii.

Ce am făcut? Am ucis, răpit, șantajat, amenințat? Nu. Vina noastră este această obsesie de a dori să-i lăsăm pe cetățenii obișnuiți să vorbească, de a arăta știrile și dintr-un alt punct de vedere, de a oferi o etapă și ideilor care nu există pentru mass-media, dar care sunt larg răspândite și în opinia mea au drept deplin de reprezentare. Într-o lume a fotografilor care retușează imagini pentru a le adapta la gusturile puterii, aici fotografiile sunt publicate așa cum sunt, și atât.

Faptele: în decembrie au ascuns filmările unei demonstrații în piață, la Cesena, care nu fusese detectată! Au fost încărcate pentru evaluare internă și titlul a fost „NU PUBLICAȚI”. În ianuarie, au șters o ediție a programului de știri Byoblu24, unde am explicat ceea ce a spus un cronicar de la British Medical Journal. Ulterior, au găsit un interviu făcut cu cinci luni mai devreme cu un om de știință principal de la Universitatea din Siena, doar pentru că a vorbit despre vitamina C.

Apoi au eliminat un alt segment al unei demonstrații de stradă, de data aceasta la Milano, de asemenea, neprevăzută pentru publicare și nepublicare. Imediat după aceea, au demonetizat canalul și au aproape 5 mii de abonați cuceriți în mod legitim. În cele din urmă, astăzi, găsind nimic mai bun de care să se agațe, au eliminat un videoclip din septembrie 2020 trecut, realizat în cadrul unei alte demonstrații de stradă, în care a vorbit activistul panafrican Mohamed Konare. Stătuse acolo de aproape șapte luni, acoperit de veștile sale bune, drept: pe cine putea să-l deranjeze? Are sens să închideți un canal șapte luni mai târziu sau nu este mai degrabă o persecuție feroce a unui ziar înregistrat în mod corespunzător în instanță pentru că nu a urmat linia editorială dictată de alții?

Suntem cu toții conștienți de vremurile întunecate prin care trecem. Vremuri în care drepturile acumulate de-a lungul a zeci de ani de lupte se evaporă sub greutatea unei haine opresive și violente, garnisite de noii apărători ai adevărului unic și incontestabil. Byoblu este unul dintre puținele buzunare ale durilor care încă rezistă voinței de standardizare a puterii.

La sfârșitul anului trecut v-am făcut promisiuni: o piață pentru economia dvs. (și este aproape gata), o agenție de publicitate etică (suntem încă în urmă, pentru că în această țară, după cum vă puteți imagina, este foarte complicat) și o canal numai național pe digital terestru, pentru a răspunde acestei nedreptăți flagrante ajungând direct în casele tuturor italienilor.

În acest ultim punct, am avut ceva nou de oferit în aceste zile. Am vrut să vi-l explic bine, credeți-mă, dar acum nu mai este timp: acest abuz este de natură să necesite o decizie imediată.

Avem ocazia de a achiziționa un canal național pe digital terestru, în număr redus, o cifră extrem de convenabilă în comparație cu valoarea sa de piață. Vorbim despre 120 de mii de euro plus TVA. Difuzarea ne-ar putea costa, în fiecare lună, aproximativ 30 de mii de euro, ceea ce, dacă vă gândiți la asta, este puțin sub dublu comparativ cu ceea ce există acum pentru a furniza semnalul în doar cinci regiuni. Difuzarea semnalului, fiind la scară națională, ar fi mai stabilă și mai răspândită. Decizia trebuie luată în primele zile ale lunii aprilie.

Nu este o cifră ridicată: în ultimele luni ați arătat că cetățenii sunt pregătiți pentru masa critică și pot câștiga resurse importante cu puține fapte.

Sunt pe cale să încerc: televiziunea cetățenilor trebuie să se impună ca o realitate inevitabilă în panorama presei italiene: trebuie să devenim un centru de informații puternic, care nu mai poate fi ignorat și cu care este necesar să ne confruntăm. Închiderea unui canal Youtube este prea ușoară și nu cred că acordarea unui câștig în acest fel face dreptate calității ideilor pe care le desfășurăm împreună cu toți invitații și toți cetățenii care participă, de asemenea, la știrile noastre în fiecare zi.

Dar lupta nu sa terminat BioBlu a lansat un canal de televiziune pentru a ieși din ghiara dictaturi mondiale și a lansat Postul de televiziune DAVVERO TV .

Pentru a susține activitatea celor drepți și celor care luptă pentru libertatea informației apelam la toți Romăni din Italia să descarce și să distribuie afișul publicat mai sus . Toți care au în inima dreptatea și libertatea noastra a tuturor trebuie să o facă.
Multumin celor care o vor stampa și distribui acest pliant.




Descărcați pliantul aici, imprimați-l și răspândiți-l peste tot !



0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .