sâmbătă, 26 august 2017

Ultimul proces. Lecția de proxenetism (I)

Acest articol a fost realizat de noi pe baza unui filmatul video este realizat de ImpulsTV Bacau. Prezentator al acestei reportaj este :Valeriu Stefanescu. Multumim realizatorilor pentru efortul depus pentru realizarea acestor emisiuni si asfel o tara intreaga pate vedea fata celor care fac bani pe tineri acestei tari. Care au curajul totusi sa rida in fata justitiei si vorbesc fara remuscari sufletesti despre faptele facute.
In fiecare zi sint noi arestari si condamnati la ani grei de inchisoare dar acest fenomen din pacate nu se poate opri. Iar din partea institutilor statului Roman nu se doreste oprirea acestui fenomen .Din partea guvernului, parlamentului, si alte instituti ale statului nu se doreste acest lucru pentruca toti traiesc de pe spatele acestui sistem de trafic de persoane ,trafic de droguri, trafic de organe .
Toti care detin functii in parlamentul romaniei in guvern primesc dreptul in spatele usiolor inchise si nevazute de nimeni si nu au curaj sa sufle o vorba ca le tremura chiloti ... etc. Traim intro lumre plina de mizerie si o viata imorala unde vitorul este negru si pustiu.

Cum va explicati ca prostituatele stau la strada si masina politiei trece pe linga iele si nu le face nimic ? E simplu pentruca au primit dreptul dela ministru,seful politiei, pina la ultimul politist.




Va prezentam citeva din continuturile care sint pe internet despre proxenetizm si viata prostituatelor din afara tari si a celor din tara.

Un proxenet originar din Iaşi a fost arestat fiind acuzat că ar fi trimis zeci de tinere, multe minore, pentru a se prostitua pe străzile din Roma. Bărbatul nu trimitea în capitala Italiei decât fetele care îl mulţumeau din punct de vedere sexual.

Mai multe persoane din Iaşi au fost reţinute în două dosare instrumentate împreună cu autorităţile judiciare din Italia. Anchetatorii de la Iaşi au aflat că zeci de tinere din Iaşi erau trimise la Roma, de bunăvoie sau forţat, pentru a se prostitua pe străzile din capitala Italiei.
Percheziţii de amploare la zeci de persoane bănuite de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Suspecţii sunt din judeţele Dâmboviţa, Argeş, Ilfov şi Timiş şi săvârşesc infracţiuni din anul 2013.
Se pare că aceştia racolau minore, pe care le exploatau pe teritoriul României, iar la împlinirea vârstei de 18 ani, persoanele vătămate erau exploatate sexual în ţări precum Irlanda, Marea Britanie şi Germania. 46 de persoane au fost duse în faţa procurorilor de către mascaţi.
Autorităţile au descoperit că începând cu anul 2013, pe raza județelor Dâmbovița, Argeș și Timiș, s-a constituit un grup infracţional organizat cunoscut cu preocupări infracționale pe linia traficului de persoane, traficului de minori și proxenetismului.
Ceea ce vom prezenta în continuare nu este o poveste obişnuită, iar dacă sunteţi slabi de inimă vă rugăm nu o citiţi. O prezentăm pentru că astfel de fapte se întâmplă în Arad, sunt fapte contemporane cu noi: copiii sunt abuzaţi sexual, iar femeile sunt obligate, sub imperiul pumnilor şi a picioarelor în cap, în burtă şi sub teroare psihică, să „producă” bani pentru un monstru – pentru că a fi numit om este prea mult pentru astfel de specimene.





0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .