marți, 12 noiembrie 2013

Vaccinul, mit și adevăr.Ce se ascunde in spatele campanie de vaccinare.

Vaccinul, mit si adevar ??? 200.000 de copii se nasc anual in Romania si cu totii sunt vaccinati inca din maternitate impotriva unor boli infectioase. Societatea Romana de Pediatrie isi exprima insa ingrijorarea ca sunt tot mai multi parinti care refuza
vaccinarea copiilor, iar intr-o noua ancheta marca Romania, te iubesc!, corespondentul Stirilor ProTv Anca Nastasi incearca sa afle care sunt temerile parintilor in ceea ce priveste vaccinarea si ce raspunsuri au autoritatile referitor la acest subiect extrem de delicat.

„Sunt multi parinti care se sperie fiindca au citit prospectele, pline de reactii adverse, dintre care multe sunt afectiuni grave: ale sistemului nervos central, boli cronice, alergii, insa de fiecare data autoritatile spun ca cei care refuza vaccinul sunt oameni care se informeaza gresit”, spune Anca Nastasi.

Tocmai pentru a incerca sa lamureasca aceasta problema, Anca va aduce in Romania, te iubesc! medici care analizeaza situatia din toate unghiurile, dar si parinti carora, dupa un vaccin, li s-a schimbat viata, deoarece copilul lor a suferit si nu stiu cu exactitate daca vaccinul e cauza, o substanta continuta de acesta sau un cumul de factori, la care s-a adaugat si vaccinul.

Articol original: Romania, te iubesc: Vaccinul, mit si adevar (2013) - Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Documentare Online

Blogul romanilor nusi asuma nici o raspundere morala sau legala pentru publicarea acestu articol.
Fie care persoana este respunzatoare pentru actiunile si decizile luate.

Va multumim pentru intelegere.
Vaccinarea – adevarul ascuns (subtitrat) Play video ►

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .