luni, 11 noiembrie 2013

Esperienta la consulatul român din milano - Consulatul groazei ...

Pot sa spun ca consulatul roman din milano este consuatul groazei.Aveam nevoie de citeva acte de-la consulatul roman din milano.Credeam ca la un consulat român trebuie sa fi primit cu vorbe bune si cu caldura sufleteasca a unui român. În fata consulatului sint intimpinat de tigani care cersesc si gicesc,alti vind telefoane, seminte,sidiuri cu muzica si alte afaceri.

Am crezut ca e un tirg dar din pacate nu. Oameni care sint in fata imi spun ca este consulatul român din milano.Intru intro sala unde gasesc o murdarie pahare de cafea pe jos si o mizerie de nedescris. Scaunele pentru asteptat nu ezista numai bacute de fier prinse de pereti si o masa o debandada de nedescris.
Servici sanitare si loc unde pot fi schimbati copii mici nu ezista ciar mai rau nu poti intra cu in carucior cu un copil inauntru te asteapta un prag din beton destul de inalt.
Nu ezista panou electronic cu numere pentru ordine se face o lista can evu mediu sau in africa...

Cind asteptat la rind a venit un functionar care a inceput sa le vorbeasca urit si cu un limbaj de un fost securist altfel nu se esplica limbajul folosti cu cei care asteapta la rind. 

Preturile praticate de consulat pentru optinerea documentelor sint atit de mari caci numi venea sa cred.Domnilor demnitari voi credeti ca lucrati cu miliardari sau ati venit sa ne jumuliti de vii si in italia nu destul va bateti joc de parinti nostri in tara cu taxe si impozite dar ne jumuliti si pe noi aici.Pentru o hirtie care scrii si pui o stampila ceri 100 ciar 200 euro nu va e rusine sa va bateti joc de toti romani.

In final reusesc sa iau doua hrtii sa completez cu datele mele dar ne avind o esperienta in completarea lor il rog pe tipul de-la gireu sami esplice dar fiti atenti ce imi raspunde: daca vreau iti spun daca nu nu ... frumos raspuns felicitari domnule ... ingit in sec si ramin fara cuvinte regret ca mam nascut România si trebuie sa suport nesimtire acestui functionar... Dar imi revin si cum in padure nu se gasesc numai uscaturi asa ca printe noi români se gasesc si adevarati români care isi respecta semeni si isi iubesc neamul si tara decid sami vad de treaba mea.

Unde credeti ca sinteti sau unde va gasiti ,sau ce credeti ca noi sintem animale sa ne tratati in acest mod sa va fie rusine caci va inginfati pe bani nostri si pe bani statului român adica tot pe bani nostri si va bateti joc de noi in acest hal... In final am decis sa scriu acest articol si sal trimit la mai multe saituri si ziare pentru-ca nesimtirea si nerusinarea acestor functionari a depasit limita bunuli simt.

Speram caci cu plecarea regimului basist se va scimba si generatia de securisti ramasi in functi bine platite si repartizati de haita lui basescu va lua sfirsit si vom fi tratati ca oameni nu ca animale.

Articol realizat de Georgescu Constantin . Milano

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .