sâmbătă, 10 august 2013

Tu știi ce mănânci ?

Mâncăm din ce în ce mai mult gunoi și din pacate mulți nici măcar nu sunt conștienți de acest lucru, sau nu vor să fie. Probabil că nici cea mai prudentă persoană nu poate scăpa de aceste pericole din mâncare, până și fructele și legumele sunt afectate.


Vă invit să vizionați două filmulețe scurte dar foarte importante realizate de cei de la “€œRomania te iubesc”. Sunt două filmulețe extrem de importante care prezintă informații despre organismele modificate genetic, hormoni (lista substanțelor cu efecte HORMONALE) plus un larg etc de informații care se leagă în mod direct cu ceea ce mâncăm și efectele chimicalelor/hormonilor/organismelor modificate genetic din mâncare în organismul nostru.

Până la urmă ce să mai mâncăm? Grea întrebare. În situația de față, e practic imposibil să nu mâncăm din când în când ceva atins de ceea ce am comentat anteriormente, însă consider că putem să evităm cat de cat toate aceste produse. Dacă avem posibilitatea să cumpărăm pui (de exemplu) crescuți de preferat într-un spațiu mare, liber, cu iarbă și toate cele prin curte, dar fără celebrele concentrate. Dacă sunt crescuți la țară în spațiul liber cu iarbă și tot ce mai vrei și sunt îndesate cu concentrate nici nu prea mai contează că sunt crescute acolo… efectul pentru noi e cam același.

Ce mai e de făcut? Trebuie să informăm cât mai multe persoane, trebuie să fim conștienți de adevăratele probleme grave rezultate din toate aceste produse îmbibate din plin cu chimicale. Cu cât suntem mai conștienți și tragem un semnal de alarmă, și pe de altă parte, încercam să facem ceva, cu atât mai bine pentru sănătatea noastră.
Urmăriți, vă rog, aceste două filmulețe, conțin foarte multe informații importante. Vă doresc o visionare atentă și vă invit să participați cu informații și opinii despre această temă.
Articol preluat de pe: http://www.stiintific.com/




Articol preluat de pe: http://www.stiintific.com/

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .