sâmbătă, 10 august 2013

Laptopul și efectele utilizării sale ...

O echipă de cercetători condusă de Conrado Avendaño de la Centrul Nascentis de Medicina Reproductiva din Cordoba (Argentina) a cărei muncă a fost publicată în Fertility and Sterility susține ca așezarea laptopului pe genunchi în timp ce rulează WIFI scade motilitatea spermatozoizilor și fragmentează ADN-ul lor.

Cu alte cuvinte… spermatozoizii lenevesc, uită care este obiectivul său principal, și în consecința impactului undelor wifi, nu prea mai sunt buni de nimic.

A fost analizat materialul seminal de la 29 de donatori sănătoși in vârstă de 26 și 49 de ani.

Această probă a demonstrat că utilizarea laptopului conectat la WIFI aproape de testicule timp de 4 ore neîntrerupte aduce o lentitudine în mișcarea sau ritmul de viață al  spermatozoizilor, în plus, s-a determinat că aceștia suferă schimbări ireversibile in codul genetic. De fapt, în 25% din cazuri spermatozoizii s-au oprit complet din mișcare și într-un procent de 9% au avut daune în ADN.

Experimentul a fost realizat cu un laptop, dar logica ne spune că același lucru se poate întâmpla și cu un telefon care are conexiune wifi sau cu altă formă de trimitere a acestor unde din alt aparat în apropierea corpului nostru.

Experții atribuie acest lucru radiațiilor electromagnetice provocate de WIFI.

De ce ti se poate intimpla  in urma uno folosiri inadecvate al pc.

Pentru a scapa de aceste radiatii inutile in casa este de ajuns sa folosim un cablu pentru a ne conecta la internet.

Dar uneori este inzadar pentru-ca avem deaface cu vecini de casa care folosesc WIFI.

Pentru a proteja o camera sau un  apartament de aceste radiati se pot folosi anumite dispozitive realizate de un cercetator roman sau anumite vopsele care nu permit trecerea acesto unde WIFI.

2 comentarii:

  1. Cine poate sti daca sint nocive sau nu ???
    Cum poti sti ???
    De ce leau facut daca sint nocive ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci vor sa reduca populatia, ca tot nu au ce sa le dea de mancare :)

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .