marți, 9 iulie 2013

Live-tracking: Toma Coconea. reprezinta Romania in cea mai grea competitie de aventura din lume de 10 ani...

Toma Coconea. reprezinta Romania in cea mai grea competitie de aventura din lume de 10 ani...


Hai sa va zic, celor care inca va mai pasa.
Toma Coconea revine in cea mai grea competitie de aventura din lume, revine pentru ca este deja la a 6-a participare, in doua dintre ele el terminand pe locul 2.
Un lucru deloc de neglijat.
Este vorba de un traseu de cca 1000 de km pe care participantii trebuie sa-l parcurga cat mai repede, in zbor, cu parapanta, sau pe jos. E simplu, cine ajunge primul la Monaco a castigat. Pare simplu, in realitate nu este chiar asa.
La fel ca si in anii precedenti, cursa va incepe la Salzburg, in Austria. De aici se pleaca spre sud-est spre masivul Dachstein (2.995 m) si apoi spre vest prin parcul national Hohe Tauern avand ca punct de referinta varful Wildkogel (2.224 m). Atletii trebuie sa treaca apoi prin spatiul aerian de la Innsbruck spre Garmisch-Partenkirchen si Zugspitze (2.962 m), cel mai inalt munte al Germaniei.
Traseul se continua apoi in Italia, prin Tirolul de Sud, se trece de Sulden in regiunea Ortler si apoi spre vest, pentru una dintre cele mai lungi si dificile etape, pana la Interlaken in Elvetia. Apoi se merge spre sud spre Oberland in Muntii Matterhorn (4.478 m), aceasta fiind cea mai spectaculoasa parte a traseului. Pentru atletii ramasi in cursa, batalia devine una tactica in momentul in care traverseaza Mont Blanc (4.810 m), inainte sa porneasca spre sud spre Alpii Maritimi si punctul de sosire de la Monaco.
[via]
Nu oricine ajunge sa participe la o asemenea competitie, numai cei mai buni sunt acolo. Nu este pentru oricine sa zboare si sa alerge 1000 km in conditiile in care trebuie sa atinga niste varfuri deloc la indemana oricui. Nu are cazare la hotel, nu doarme intr-un pat luxos, este el cu parapanta lui pentru cca 2 saptamani. Atat se preconizeaza ca o sa dureze competitia.
So, daca va pasa, urmariti-l pe Toma live-tracking ( LIVE ), si fiti alaturi de el. Este un ROMAN de-al nostru, care poarta cu mandrie drapelul national!
Daca credeti ca Toma merita sa fie in atentia tuturor, share-uiti acest post, share-uiti orice informatie despre Toma, sa auda cat mai multa lume, nu de alta, dar la televizor nu dau asa ceva, acolo o sa-l vedeti in cel mai bun caz daca o sa castige. Si este trist, pentru ca omul merita respectul nostru, poate mai mult ca orice fotbalist ce joaca in minunata Liga 1.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .