sâmbătă, 13 iulie 2013

Harta clanurilor interlope din România - Vadim Tudor

Prostituţie, cămătărie, trafic de carne vie, taxă de protecţie, droguri - cam asta este trecut în "CV-ul" oricărui interlop care se respectă. Iar România nu duce lipsă de astfel de persoane care sfidează legea şi terorizează cetăţenii acestei ţări.
http://a1.ro/


Vinerea trecută, pe 11 ianuarie, am fost martorii unei "reglări de conturi" între interlopi, care din fericire s-a terminat cu bine. Însă de cele mai multe ori poliţia priveşte neputincioasă sau nu se amestecă în războiul care se duce cu furci, topoare, săbii şi pistoale între membrii clanurilor rivale.

Pentru a vă arăta cât de periculoase şi cât de răspândite pe întreg teritoriul ţării sunt aceste clanuri, am realizat o HARTĂ A CLANURILOR INTERLOPE din România. Astfel că în cele mai importante zone ale ţării îşi fac veacul oameni care ar trebui să înfunde puşcăria, dar care sfidează puterea legii.

Clanurile interlope au pus stăpânire pe o mare parte din România. Dacă ne-am uita la o hartă a țării și am colora fiecare județ în care există grupări mafiote, foarte puține ar fi zonele care ar rămâne necolorate. Cele mai multe sunt în București, unde fiecare sector este stăpânit de mai multe clanuri. La fel de bine stau și orașe precum Pitești sau Craiova, unde tensiunile dintre bande au răbufnit în plină stradă, cu bâte, săbii și topoare. De multe ori, procurorii și-au făcut treaba și i-au arestat pe infractori.
Degeaba însă, deoarece judecătorii i-au pus adesea în libertate sau le-au dat niște pedepse derizorii: câteva sute de lei amendă pentru deranjarea liniștii publice sau ani de închisoare, dar cu suspendare. Interlopii s-au întors așadar pe străzi, și mai siguri că legea nu este făcută pentru ei. Nu s-au potolit, ci au continuat să se implice în afaceri ilegale sau în scandaluri. După cazul Mararu, noul şef al Poliţiei, Liviu Popa, şi secretarul de stat Ioan Dascălu, instalaţi rapid în funcţii de ministrul Igaş, au promis eliminarea structurilor mafiote, aşa-numitele clanuri de interlopi. Din păcate, acţiunile autorităţilor sunt nule.
Zilele trecute a izbucnit cazul Deta. În toiul unui scandal, băieţii primarului au tăiat cu sabia trei ţigani care le călcaseră teritoriul-contrabanda cu ţigări. Din nou, privim neputincioşi, noi şi poliţia, la interlopi. Din nou, preşedintele Traian Băsescu ridică vocea, sabia dreptăţii rămâne jos. Interlopii prosperă, îşi fac de cap şi în curând vom primi eticheta de stat mafiot. 


0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .