joi, 25 iulie 2013

CFR Marfa - CALEA FURATA ROMANA DE MAFIOTI DIN MINISTERUL TRASPORTURILOR

Fostul ministru al Transporturilor spune ca bancile sunt foarte reticente în privinta unor afaceri care prezinta riscuri.

 Care risc domnule ministru afaceri mafiote... 

 “Nicio banca nu mai da bani GFR-ului, dupa ce a iesit omul numarul unu al tarii cu astfel de declaratii.

 ,,Care bani dece trebuie bani unei companii care poate avea profituri ...care ar trebui sa fie perofitabila unde sint bani iati furat si ati falimentat compania .

Practic, a blocat companiei accesul la credite.

 ,,Foarte bine de ce vrei so privatizezi vrei sa ajunga casi aro si tractorul brasov tradator de tara ... 

CSAT ar trebui sa decida daca e bine sau rau. Din punctul nostru de vedere, toate documentele sunt în regula, iar noi nu stim daca actionarul unei companii are probleme cu DIICOT sau cu DNA.
 ,,Voi nu stiti nimic nici cind ati dat miliarde de euro la firmele capusa domnule ministru ...

Nici nu avem de unde sti daca bancile îi dau sau nu credit”, a declarat Relu Fenechiu, joi, într-o conferin?a de presa. Basescu nu e obligat, dar trebuie sa convoace CSAT. “Presedintele nu este obligat sa convoace CSAT, dar ar trebui sa o faca. Este necesar un raspuns oficial. E posibil ca Traian Basescu sa fi avut niste informatii. 
Trebuie sa si le asume, acestea nu pot fi expuse într-o declaratie de presa”, a declarat el, citat de Mediafax. Fenechiu a precizat ca CSAT ar trebuie sa dea o hotarâre în care sa spuna daca aproba sau nu forma contractului de privatizare. 

 “Poate nu avem noi toate informatiile de care dispune presedintele. 


 ,,Si atunci voi ce stiti domnule ministr pentru ce esti pus acolo sa vinzi tara bucata cu bucata cu bucata.
CSAT e format din reprezentanti care se ocupa cu securitatea nationala. Aceasta privatizare nu poate merge înainte, cât timp Traian Basescu a spus ca nu e bine. Convocarea CSAT se poate face si într-o ora, nu asta e problema. Este importanta convocarea de urgenta a CSAT. Daca nu era interventia lui Traian Basescu, nu mai cerea nimeni nimic, nu mai era nevoie de sedinta Consiliului”, a afirmat fostul ministru al Transporturilor.

 ,,Da ai dreptate nu mai cere nimeni nimic si cfr putea fi vindut la fier vechi tradatorule ... 

 El a mai spus ca reprezentantii FMI, care se afla în aceste zile în România, se uita atent la aceasta privatizare. 

Normal ca reprezentatul FMI are interes sa distruga tara si toata industria impreuna haita din ministerul trasporturilor .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .