sâmbătă, 15 iunie 2013

Cuvantul “TIGAN” a fost INTERZIS in Romania! Daca Zici “tigan”, iei amendă 7.000 de euro!

Daca folosesti cuvantul “tiggan” cand te adresesezi unui rom poti incasa o amenda de 7.000 de euro. Amenda pentru pronuntarea cuvantului “tigan” in Romania s-a marit de 12 ori saptamana trecuta, la presiunea Uniunii Europene, care considera ca drepturile romilor sunt calcate in picioare in tara noastra. Mare atenţie când vă adresaţi unei persoane de etnie romă cu cuvântul “ţigan”. Romii din România pot “aplica” amenzi de maximum 7.000 de euro oricărei persoane care li se adresează cu termenul “ţigan”. 

 Romii sunt aparati crancen de statul roman si de Uniunea Europeana, care a obligat Guverul Romaniei, vineri, sa mareasca de 12 ori amenzile pentru cei care pronunta cuvantul “tigan”, considerat jignitor si discriminator la adresa romilor. Institutia care ii amendeaza pe “discriminatori” se numeste Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. 

Aici rromii, dar si orice alta persoana care se considera discriminata, se pot plange, iar angajatii statului roman taie amenzi de mii de euro. Daca amenda maxima pentru o persoana era de 3.000 de lei pana saptamana trecuta, ea a crescut la 30.000 de lei. Insitutia care amendeaza a dat pana acum sute de sanctiuni, cele mai multe de 1.000 de lei, unor persoane care au discriminat romii sau alte categorii de persoane. 

Amenda maxima poate sa ajunga la 25.000 DE EURO pentru o firma din Romania care discrimineaza “tiganii”, sau alte persoane, din motive rasiale, sexuale sau legate de un anumit handicap, potrivit noii legi, care a marit sanctiunile.


Acum un comentariu facut de noi în privința acestui descriminari adusă României și tuturor Românilor. Acestă decizie nu are sens nici pe pamînt și nici în cer este în afara orcarei limite rationale iar cei care au pus acestă lege ar trebui să învete istorie să aibă o cultură și să nu mai fie sclavi europei și să nui mai pupe în fund pe eoropeni. 

Cînd ați facut și votat această lege ați avut creieerul la pascut domnilor ""paalamentarii"".Cum vreți săi numiți pe tigganii cum se nmeau acum 100 de ani se numeau englezi sau rusi,sirbi nu se numeau oare  tigani.Tradatori de țara ce sînteți voi și sclavi ai europei și masoneriei care vrea distrugere identitați poporului Român.

Să vă fie rusine nesimțiților căci ați calcat în picioare poporul Român și numele de Romania.Atunci vă spun eu că no săi numim tigani dar o sai numim ciori caci cuvintul cioara nu ii trecut în lege și nu va poate amenda nimeni. Caci iei sînt țiggani asta nui o ofeză sau o jignire este un respect pentru rasa lor. Cum vreți săi numiți? Dacă iei se numeau tiiggani de cînd lumea nu iam botezat noi așa.Numai în parlamentul rusini se poate intîmpla așa ceva.

Atunci dacă spunem tigaan unui Român înseamna că sîntem linistiți că nu ne poate amenda

nimeni căci legea îi adresată tiganilor. Asta îi culmea culmilor căci nu poti săi spui țiganului țigan. Voi vați baut creirul cind ati facut asemenea lege.Asa dar această lege vrea ca-să distrugă tigani din RomÂnia sai scoată din istorie în cîțva ani să dispară ca rasă de pe lume.

Puteți schimba numele lor cum vreți și să dați amenzi cît doriți țiganni tot țiggani ramîn ... și voi cu legea voastra ramineți ultimi fraieri care pupă în fund europa căci nu aveți curajul să spuneți nu ... une asemenea atrocități mentale ....
Sursa informatiei:
http://net-info-ro.blogspot.it/



3 comentarii:

  1. Bravo parlamentarilor.Sunteti o adevarata rusine pentru Romania.Probabil ca urmeaza sa dati si o lege sa nu va mai spunem parlamentari ca o sa ne amendati.Cred ca o sa ne fortati sa va spunem pupincuristii europei.Sunteti niste 'oameni' fara o identitate nationala.Nici nu mai stim unde se termina gura voastra si incepe fundul celor din Uniune.Va iau toti de fraieri pentru ca sunteti cu adevarat fraieri.Apropo,daca va spun fraieri risc vreo amenda,sau o sa inventati un cuvant si pentru voi.Va imbracati in costum dar sunteti niste gunoaie,probabil de aceea va dati cu asa mult parfum.tiganul tot tigan ramane,si gunoiul tot gunoi,nu va recicleaza nimeni ,tradatorilor.Adevarul e ca ar trebui sa ne amendati daca va spunem romani,gunoaie ce sunteti

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ai dreptate dar daca cei drepti si cinstiti stau minile in sini cei blestemati din parlament isi fac de cap ...
    De ce nu organizeaza tote bisericile greva impreuna cu preoti in fata parlamentului ... pentruca si mitropolitu si preoti ...asteapta aceasta lege ...
    daca nu fac nimic ... Parlamentu trebuie sa realizeze o lege care sa interzica aceste porcarii , aceste manifestari in tara noastra si oameni de rind cind ii vad pe acesti bolnavi psihici sa le dea suturi in cur ... noi toti nu trebuie sa scoatem raul din mijlocul nostru sa mearga in franta ...sa traiasca acolo si sa nu se numeasca romani...

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasati ciorile in pace nu fiti rasisti.Ops nu trebuie sa zici ciori nici tigani numai romi.

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .