joi, 23 mai 2013

Top 10 cele mai luxoase automobile ale judecătorilor de la CSJ

În cadrul Curții Supreme de Justiție activează 33 de judecători. Cele mai populare automobile pe care le folosesc aceștia sînt de model Mercedes și Toyota – 12 automobile, BMW și Hyundai – 8 automobile, Audi A6 – 2, celelalte fiind de diferite modele. Ziarul de Gardă a creat un top cu cele mai luxoase automobile ale judecătorilor de la CSJ, transmite Unimedia.

Foto: interakt.md
Primul loc în topul cu cele mai luxoase automobile de la Curtea Supremă de Justiție îl deține Mihai Poalelungi, președintele CSJ, care a declarat că este proprietarul a două Mecedes-uri în valoare de peste 1,3 milioane de lei și a unui Subaru Forester, estimat la 304 mii de lei.

Pe locul doi se află Svetlana Filincova, vicepreședinta CSJ, care deține și funcția de președintă a Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ din cadrul aceleiași instituții. Ea a declarat că deține două automobile de model Toyota în valoare de aproximativ 300 mii de lei.

Următorul în top este vicepreședintele CSJ, Constantin Gurschi, care a declarat două automobile: un BMW în valoare de circa 400 mii de lei și un Renault de 22 de mii de lei. Un alt judecător al CSJ, Galina Stratulat, în declarația sa cu privire la veniturile și proprietățile pentru anul 2012, anunță că deține un Hyundai în valoare de 300 mii de lei și un automobil de model Toyota de aproximativ 150 de mii de lei.

Pe locul cinci se află judecătorul Ala Cobaneanu cu un automobil model Mitsubishi de circa 400 de mii de lei, iar pe locul șase se poziționează un alt magistrat al CSJ, Nicolae Clima, care deține un automobil Skoda Superb în valoare de circa 300 mii de lei.

Locul șapte îi aparține judecătoarei Tamara Chișca, care deține un automobil model Hyundai în valoare de 200 mii de lei și un Mercedes de circa 50 de mii de lei. Un alt judecător al CSJ, Ghenadie Nicolaev, ocupă locul opt cu un automobil Audi de aproximativ 200 de mii de lei. Magistratul Vladimir Timofti este următorul din top, care deține un KIA Ceed SW în valoare de 200 de mii de lei și un Rover de circa 5000 de lei.

Pe ultimul loc în topul cu cele mai luxoase automobile de la CSJ se poziționează judecătorul Petru Ursachi. Acesta a declarat că are un Volkswagen Passat, prețul de piață al căruia este de 12 mii de lei.


Sursa: NOI.MD

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .