marți, 2 aprilie 2013

Filat dezvăluie detalii despre acordul AIE-3

Foto: noi.md
Prim-ministrul în exercițiu Vlad Filat califică drept speculații declarațiile colegilor săi din fosta Alianță pentru Integrare Europeană, precum că în acordul AIE-3 nu sînt schimbări. Premierul a negat acest lucru, specificînd că noul acord neapărat va fi făcut public, cel mai probabil, după finalizarea negocierilor, relatează NOI.md.
„Va fi nevoie să-l facem public pentru ca să nu existe speculații. Unii spun că nimic nu s-a schimbat, dar proiectul are schimbări esențiale. Acestea se referă la modul în care urmează să fie asigurată nu doar comunicarea, dar interacțiunile la nivel parlamentar, la nivel de guvern, precum și între parlament și guvern, pentru a asigura o eficiență sporită actului de guvernare”, a spus Vlad Filat.

Anterior, liderul PL a declarat că singura diferență dintre acordul AIE-2 și AIE-3 este cifra, fără modificări de conținut. Această opinie și-a exprimat-o și liderul PD, Marian Lupu.

În același timp, un expert a spus, mai în glumă mai în serios, că noul acord trebuie să conțină o singură frază “mai mult nu furăm, fraților”.


Sursa: NOI.MD

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .