joi, 14 februarie 2013

Ghelici către Filat: Nu scînciţi, aţi trădat oamenii care aveau încredere în Dumneavoastră

Foto: info-prim.md

Declaraţiile răsunătoare de ieri ale lui Filat nu au fost altceva decît un show pentru proști. De această părere este preşedintele Asociaţiei obşteşti „Moldova Mea”, Fiodor Ghelici. În opinia lui Ghelici, premierul a organizat ieri un spectacol grandios pentru societate, pentru că, în caz contrar, trebuia să renunţe la funcţia de prim-ministru. „Ar fi fost bărbăteşte, însă spectacolul de ieri a fost un scuipat în suflet pentru toți cetăţenii ţării noastre”, a menţionat Ghelici.
Potrivit preşedintelui asociației „Moldova Mea”, Filat doreşte să se eschiveze de responsabilitate pentru tot ce se petrece în ţară, fără a-şi pierde, totodată, funcţia. „Dacă aţi ales fotoliul de premier, ori duceţi-o pînă la capăt, ori renunţaţi şi luaţi-o de la început. Şi nu mai scînciţi, aţi trădat oamenii care aveau încredere în Dumneavoastră”, a declarat Ghelici.

Ghelici a amintit că, acum trei ani, între Filat, Lupu şi Ghimpu, benevol a fost încheiat acordul de constituire a AIE. „Între ei a fost încheiată o căsătorie, unde Lupu şi Filat erau mirii, iar Ghimpu – nănașul. Şi a început viaţa de familie. Timp de trei ani, am fost în permanenţă hrăniţi cu promisiuni despre integrarea europeană, însă Moldova a luat-o la vale. Iar acum, Filat organizează show-uri şi se spală pe mîini. Filat s-a comportat ieri ca un băiețel căruia i s-a luat bomboana. Dar atunci cînd Filat s-a căsătorit cu Lupu, el înţelegea că nu se va putea împăca cu el și nici dormi în acelaşi pat”, a menţionat Ghelici.

De aceea, susține Ghelici, Filat trebuie să poarte răspundere pentru situaţia creată în ţară – în orice condiţii.

„Oricît de mult şi-ar fi dorit Filat să sară din această barcă, el răspunde nemijlocit pentru tot ce s-a întîmplat în ţară în aceşti trei ani, pentru toată situaţia social-economică, vrea el sau nu vrea”, a conchis Ghelici.



 
Sursa: NOI.MD

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .