joi, 7 februarie 2013

Filat și Plahotniuc se bat în ring de box cu susținerea lui Ghimpu și Voronin – parodie

Foto : flux.md
Prim-ministrul Vladimir Filat și prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, și-au dat frîu liber emoțiilor și s-au bătut în ring. Nu este vorba despre un caz real, dar despre o improvizare organizată de un grup de tineri în Piața Marii Adunări Naționale, informează NOI.md.

Astfel, a fost improvizat un ring de box, iar doi tineri, care purtau măștile celor doi demnitari, au început să se bată sub aplauzele susținătorilor. Printre susținători se număra și liderul PL, Mihai Ghimpu, care ținea pumnii pentru Vladimir Plahotniuc, și liderul PCRM, Vladimir Voronin, care spera la victoria lui Vladimir Filat. Astfel, prin acest flash mob, tinerii au făcut aluzie la arena politică reală din Republica Moldova.

“Am încercat să arătam realitatea din țară. Ați văzut oamenii care stau pe deal și prășesc, ați văzut prostia celor de la guvernare. Pe parcursul anului 2012 și începutul anului 2013, ei au arătat că pot doar să se bată și nicidecum să ne guverneze”, a spus unul dintre organizatori.

Menționăm că la începutul acestui an, liderul PDM, Marian Lupu, a declarat că în cadrul consiliului AIE, “Filat avea să o ia la moacă de la Plahotniuc”. Ulterior informația a fost confirmată și de liderul PL.


Sursa: noi.md

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .