sâmbătă, 9 februarie 2013

Cel mai bun lucru pe care-l putea anunţa Gigi Becali: Fug din România, am conturi secrete

Cel mai bun lucru pe care-l putea anunţa Gigi Becali: Fug din România, am conturi secrete

Gigi Becali a anunţat că va părăsi definitiv România în cazul în care instanţa îl va condamna, luni, la închisoare, la recursul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din dosarul furtului de maşină. Procurorii au cerut o pedeapsă de 11 ani de închisoare pentru Gigi Becali.
Gigi Becali a anunţat că va ajunge, sâmbătă, în Turcia, pentru a urmări la faţa locului ultimul amical jucat de Steaua în perioada de pregătire. Apoi, boss-ul stelist va merge, duminică, la Dubai, iar luni va ajunge în Iordania. Dacă, luni, instanţa va reveni asupra deciziei prin care a fost achitat, Gigi Becali anunţă ca nu se va mai întoarce în România.
“Daca mi se intampla o nedreptate, nu ca nu mai calc prin Romania, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Si in aer daca sunt, ocolesc spatiul Romaniei. Cum adica, dupa ce m-au luat de la 6 dimineata cu 20 de mascati, sa mai ceara si 11 ani?”, a spus Gigi Becali.
Gigi Becali si-a pregatit din timp o eventuala fuga de o pedeapsa, finantatorul stelist dezvaluind ca are deja o mare parte din avere transferata in conturi din strainatate: “Am conturi secrete, dar ii atentionez pe procurori sa nu faca investigatii, sa nu mearga prin Belgia sa caute, pentru ca nu vor gasi in viata lor banii”.
Completul de cinci judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) va dezbate, luni, recursul facut de procurori impotriva deciziei unui complet de trei judecatori in cazul furtului de masina. Gigi Becali a fost achitat, pe 19 octomrie 2011, de catre un complet de trei judecatori ai ICCJ.
sursa:realitatea.net
Vă mulţumim! Distribuiţi articolul si prietenilor dvs.!
adaugama pe facebook

 

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .