marți, 15 ianuarie 2013

Premierul Victor Ponta a comentat declaratia liderului PNL Crin Antonescu, potrivit careia acordul de buna colaborare pe care l-a semnat cu presedintele Traian Basescu ar fi unul "caraghios".

Intrebat daca nu impartaseste opinia presedintelui PNL, Crin Antonescu, Ponta a replicat: "Ba da, o impartasesc, dar l-am semnat. In general, nu semnez lucruri caraghioase, semnez lucruri necesare".

lilianaminca.ro facebook      adaugama pe facebook

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca protocolul de colaborare semnat dupa alegeri de premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu este "caraghios".

"E caraghios nu pentru ca stabileste numarul si persoana adresarii, dar e caraghios pentru ca vine ca si cum ar putea intari tratate internationale", a explicat Antonescu.

"Apartenenta Romaniei la NATO (...) E ca si cum un pact intre doi insi, semnat pe picior, la ora 22.50, ar tine in picioare tratate internationale semnate de Romania. Sunt lucruri caraghioase", a comentat Antonescu.

Liderul liberal spune ca el nu a fost de acord de la inceput cu semnarea documentului si ca a participat la intalnirea de la Cotroceni doar ca martor. "Am fost martor, fizic nu puteam sa-i opresc sa semneze", a comentat Antonescu razand.

"Convingerea mea este ca nici intalnirea, nici semnarea nu aveau rost. Ele comportau niste riscuri de imagine pentru noi, pentru semnatar si nu merita acest risc", a adaugat el.

Un comentariu:

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .