marți, 6 noiembrie 2012

Bastazi cauta tradator de neam si tara...

Alegerile in statele unite ale americi tara simbol al democratiei dar vazuta de toata lumea ca marele mincinos.Care minte cu nerusinare toata lumea.Nenumaratele scenarii si teatru din ultimi ani.Mentionam despre teatru realizat cu moartea lui Bilanden care se presupune ca este o inscenare mizerabila. Amestecul in politica internationala a statelor unite cu ideia caci conducatori sint ditatori este voaba de desastru realizat in Romania,Bosnia,Tunisia,Egipt si ultima facenda omorirea lui Muammar Gaddafi presedintele Libiei. 



Dece americani nu privesc la saracia lor si la treburile interne ale tari lor.De fapt nui intereseaza cum o ducem noi sau ce mincam noi. 
Interesul lor mai mare este cine conduce tara noastra. Pe americani ii intereseaza ca tara noastra sa fie condusa de un lider devotat care sa asigure transferul de bani din toate aceste tari. Unde sint bani care ii platim in fiecare zi domnule Basescu...

Cine a controlat transferu de bani din Romania catre conturile straine de-la Banca Nationala a Romanie. Dece poporul roman nu poate vedea citi bani sint in tara noastra si totate trasferurile de bani din partea banci nationale.In citeva cuvinte america precum si rusia cauta tradatori care sa le slujeasca cu devotament in schimbul unor benifici financiare si functii inalte. 

Tradatori precum Ion iliescu care are la activ mii de morti la revolutie si cu mineriadele.Petre roman si toti cei care au fost in plutonul de executie a lui Ceausescu precum alti care se afla in funcii in statul Roman acum. 
Dar mai straniu este ca nimeni nici justiti nici legea nui condama sau nu are curaj sai judece si sai trimita la jilava impreuna cu Nastase,Vintu si alti tradatiri si hoti... Care cu nerusinare 
vreau sa se intoarca in politica sa continuie sa fure sa jefuiasca poporul roman.Au curajul si nerusinarea sa spuna ca nu sint hoti se gasesc in puscarii doar asa din intimplare.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .