miercuri, 10 octombrie 2012

Globe, ipoteză ŞOCANTĂ şi dovezi EXPLOZIVE: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!

Globe, ipoteză ŞOCANTĂ şi dovezi EXPLOZIVE: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!

 Prinţesa Diana nu a murit în tunelul stradal Pont de l'Alma din Paris, ci a fost asasinată în ambulanţă, în drum spre spital. Ipoteza şocantă a fost înaintată de săptămânalul de scandal "Globe".

Dan Diaconescu dezvaluie candidatii PP-DD la parlamentare pe 9 decembrie 2012 - OTV

Jurnaliştii Globe susţin că există dovezi clare care indică faptul că a fost vorba despre un complot. Ei afirmă că publicaţia va scoate la iveală fapte şocante, dovezi explozive care arată că moartea prinţesei Diana a fost urmarea unei conspiraţii organizate.

Globe susţine că se află în posesia mărturiei unui investigator care ştie cine sunt criminalii.

Jurnaliştii susţin că dezvăluirile Globe, care vor fi publicate săptămâna viitoare, vor da o nouă întorsătură anchetei.

În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l'Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.

În timp ce se deplasau prin oraș, erau urmăriți îndeaproape de paparazzi pe motociclete. La Place de la Concorde, Henri Paul a apăsat pedala de accelerație pentru a scăpa de presă. Când au ajuns în tunel, șoferul conducea la o viteza estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h. Paul a pierdut controlul mașinii, care a ricoșat într-un zid și s-a zdrobit literalmente de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului.

Diana, încă în viață, însă cu răni grave la nivelul pieptului, a fost dusă la spital, unde a suferit un stop cardiac. Chirurgii nu au reușit să o resusciteze, iar la ora 3 dimineața Lady Di a murit. Prinţesa avea 36 de ani.

sursa:globe

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .