miercuri, 8 februarie 2012

Presa italiană a publicat poze provocatoare ale Domnicăi Cemortan şi căpitanului Costa Concordia


Presa italiană a publicat imagini cu moldoveanca Domnica Cemortan, în vîrstă de 25 de ani, petrecînd alături de căpitanul vasului de croazieră Costa Concordia, Francesco Schettino. Fotografia cu cei doi, care erau împreună în momentul naufragiului navei Costa Concordia, a fost făcută pe 13 decembrie, cu o lună înainte de tragedia maritimă.

În poză, cei doi stau îmbrăţişaţi la o masă cu totul felul de produse de mare. Tabloidul Chi a publicat şi alte poze în care Domnica, dansatoare pe Costa Concordia, apare în tot felul de ipostaze alături de membrii echipajului de pe Costa Concordia şi de căpitanul Schettino.

Pe de altă parte, moldoveanca afirmă că nu a avut relaţii apropiate cu căpitanul vasului, care este căsătorit. Anterior, moldoveanca a recunoscut că îl iubeşte pe Francesco Schettino şi că a fost invitată personal de acesta pe corabie.

Nava "Costa Concordia", cu patru mii de persoane la bord, a naufragiat în seara zilei de 13 ianuarie, în apropiere de insula italiană Giglio. 17 oameni şi-au pierdut viaţa. Comandantul navei Francesco Schettino este acuzat de omor multiplu prin imprudenţă, naufragiu şi abandonarea navei.


noi.md

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .