luni, 6 februarie 2012

Dansatoarea româncă masacrată pentru 1500 de euro de fostul iubit italian

Poliţia italiană a arestat patru italieni, consideraţi vinovaţi pentru uciderea Andreei Cristina Marin, dansatoarea româncă de 22 de ani, masacrată la Macerata. Este vorba despre fostul iubit al româncei, Sandro Carelli, pensionar de 57 de ani, fiul său Valentino, de 22 de ani, Sandro Capparucci şi Silvio Giarmana’, ambii de 26 de ani.

Potrivit "Corriere della Sera", pensionarul ar fi plătit 3000 de euro ultimilor doi tineri- câte 1500 fiecăruia, cerându-le să-i dea o lecţie fostei iubite. Fiul bătrânului trebuia să asiste la „pedeapsă” şi să se asigure că misiunea criminalilor a fost dusă la bun sfârşit.


Corpul româncei a fost descoperit în dimineaţa zilei de vineri 27 ianuarie, pe o plajă din localitatea Porto Potenza, pe jumătate îngropat în nisip. Tânăra fusese bătută cu violenţă şi desfigurată şi a decedat în urma unor lovituri aplicate la nivelul craniului.


Anchetatorii au reconstruit ultimele clipe din viaţa româncei. Astfel, vineri dimineaţă, în jurul orei 4, cei trei tineri ar fi aşteptat-o pe româncă în blocul unde locuia. Tânăra a ajuns acasă după ce şi-a terminat programul de lucru- era dansatoare la un club de noapte, aflat nu departe de locuinţa ei.

Cei trei agresori ar fi spart becul la intrarea în bloc şi au atacat-o pe tânără. I-au pus o pungă de plastic pe cap, apoi au intra cu ea în liftul clădirii. Aici au bătut-o cu două bâte, una de fier şi una de lemn, mai ales în zona capului.

După ce au masacrat-o, cei trei ar fi târât-o pe tânără, încă în viaţă, până la malul mării, unde i-au aplicat lovitura fatală. Apoi au încercat să ascundă cadavrul, acoperindu-l cu nisip.

Cei patru au fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi de omor calificat şi complicitate la omor. Pensionarul, Sandro Carelli, ar fi cunoscut-o pe româncă cu patru ani în urmă, într-un night club din zonă. Între cei doi a început o relaţie, iar italianul i-ar fi dat româncei mai mulţi bani. În ultimul timp, tânăra s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat mai tânăr, ceea ce ar fi determinat gelozia lui Carelli.

Ca să se răzbune, bătrânul ar fi pus la cale agresiunea, plătind pe ceilalţi doi tineri să o bată pe fosta lui iubită. Fiul lui Carelli a asistat la agresiune, fără să participe activ. Potrivit anchetatorilor, trebuia să se asigure că “misiunea” era dusă la bun sfârşit.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .