miercuri, 1 februarie 2012

Planul tradatorilor sa faca datorii .

Planul tradatorilor de neam si tara este bine pusa la punc si au plan bine definit de a baga tara in cit mai multe datorii.Planul lor ca oameni vinduti servicilor secrete straine este de a baga tara in faliment.Poporul ROMAN trebue sa inteleaga acest lucru caci avem de lucru cu un guvern vindut si o conducere vinduta.Care face interesele altor puteri cum ar fi americani,uniunea eoropeana,fmi,si bancile jidanilor.Acest plan isi are originea de cind traia Ceausescu.Cine la dat jos la judecat si executat era o grupare de tradatori care actvau in servicile secrete straine.In acest pagina nu o sa dau nume dar o sa vin in viitor cu o lista de nume.Va esplic acum tot planul lor de tradatori.Imediat dupa revolutie au creat frontul salvari nationale.Au infintat partide politice.Dar care este smecheria tradatorilor iei au creat si opozitia care joaca teatru pentru a prosti o tara intreaga iei erau pe aceias mina cum de fapt este si astazi.Toti joaca teatru.ca sa prosteasca un popor intreg.Adevaru este ca sintem vinduti strainilor.Unde se duc bani tari un conturi secrete peste hotare.Au realizat adevarate conducte unde se scurg bani din tara noastra si lumea si poporul nu stie.Pentru ce se fac rasboie si dau jos guverne pentruca ii plac  arabi ? sau alte popore ? Nu pentru a pune un guvern care este subjugat psihic si care joaca dupa placul lor.ULTIMUL PLAN A LUI BASESCU SI GUVERNU BOC DE A FACE CIT MAI MULTE DATORII SI A LASA TARA CU DATORII.

Datoria României va ajunge la 43 de miliarde de euro.Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,6% in primele opt luni

Emil Boc si Traian Basescu au lasat romanilor o datorie de 2.500 de euro pe cap de locuitor.

Co-presedintele USL a comentat discursul de marti al sefului statului.

"Dupa o ora de discurs al lui Traian Basescu, s-a retinut o singura cifra: 4.500 de euro, datorie pe care o are de platit fiecare roman. Este o cifra corecta, din aceasta suma, 2.000 de euro sunt datorii facute de toate guvernele din Romania de la Ceausescu pana in 2010.

2.500 de euro e datoria pe care Traian Basescu si Emil Boc o lasa fiecarui roman si pentru asta trebuie sa plateasca", a declarat Victor Ponta.

Un comentariu:

  1. Imediat dupa revolutie au creat frontul salvari nationale.Au infintat partide politice.Dar care este smecheria rezervare vacanta

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .