Zambeste

SĂ ZÂMBIM PUŢIN…“
O inimă veselă este un bun leac, dar un duh mîhnit usucă oasele.”Proverbe17:22
Înainte de a zâmbi va prezint câteva lucruri frumoase despre zâmbet.
Un zâmbet nu costă mult,dar rezolvă multe.Face bogat pe cel care-l primeşte,iar cel care-l oferă nu devine mai sărac.
Durează puţin dar amintirea lui rămâne.Nu-i nimeni aşa de bogat încât să nu aibă nevoie de un zâmbet dar nici atât de sărac ca să nu-l poată dărui.
Zâmbetul este semnul prieteniei.
El dăruieşte linişte unui om obosit şi oferă putere celui care este trist şi supărat.
Dacă vreodată întâlneşti o persoană care nu-ţi oferă zâmbetul cuvenit,atunci fi tu generos şi dăruieşte-i un zâmbet,pentru că nimeni nu are nevoie mai mult de un zâmbet decât acela care nu ştie să zâmbească!

ZAMBESTE , ISUS TE IUBESTE.

Un comentariu:

 1. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

  Serviciile noastre includ următoarele:
  * Credite pentru investitori
  * Consolidarea datoriilor
  * Al doilea ipotecar
  * Credite pentru afaceri
  *Imprumuturi personale
  * Împrumuturi internaționale

  Nu există asigurări sociale și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

  Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
  Compania Email midland.credit2@gmail.com
  Compania NMLS ID: 315276.
  Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


  Motto: Investiții pentru generații.

  RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .

Postări populare

Ultimele comentarii