luni, 12 ianuarie 2015

La frontieră au fost reținute 84 de persoane


Foto: esp.md

În rezultatul desfăşurării activităţilor specifice în zona de competenţă, angajaţii Poliției de Frontieră, în perioada 5-11 ianuarie 2015, au depistat şi reţinut 84 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, informează NOI.md cu referire la datele Poliției de Frontieră.

Astfel, în urma schimbului de informații, în punctele de trecere a frontierei au fost reținute 19 persoane pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și a regimului în punctele de trecere; 9 – pentru prezentarea documentelor contrafăcute, falsificate și străine; 1 persoană pentru trecere ilegală peste frontiera de stat a bunurilor materiale; 42 de cetăţeni străini pentru depășirea regulilor de şedere pe teritoriul Republicii Moldova, 13 persoane aflate în conflict cu legea și 4 unități de transport date la consemn.

Potrivit Poliției de Frontieră, fluxul persoanelor care au traversat frontiera de stat a constituit 269 188, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de 50 469 de unităţi. Pe parcursul săptămînii trecute, punctele de trecere în care au fost înregistrate cele mai multe persoane sînt: Leușeni – 51 032; Otaci – 41 994; Aeroport – 40 211; Sculeni – 26 034.

În perioada de referință, la 25 de cetățeni moldoveni nu le-a fost autorizată intrarea în Federaţia Rusă, alții 5 au fost deportați. Totodată, în UE a fost limitată intrarea pentru 6 conaționali, iar 2 au fost deportați pentru încălcarea regulilor de ședere.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .