miercuri, 1 ianuarie 2014

În Daily Mail a început INVAZIA: Autobuze pline cu români și bulgari vin spre Marea Britanie. Biletele de avion au ajuns la 3.000 de lire

Cotidianul Daily Mail anunță, în ultima zi a lui 2013, că românii și bulgarii sunt deja pe drum către beneficiile sociale imense pe care Marea Britanie le acordă cu mărinimie imigranților UE. Aproape toate avioanele către Marea Britanie nu mai au locuri, iar o companie aeriană a dublat prețurile biletelor, care ajung și până la 3.000 de lire. Mai mult, arată Daily Mail, toate locurile la autobuzele care pleacă din Sofia s-au epuizat, până pe 9 ianuarie. La stația centrală din capitala Bulgariei, scrie cotidianul britanic, un poster mare cu celebrul Big Ben, un autobuz londonez și o cabină telefonică anunță rutele către „o viață nouă”
Un alt motiv de panică găsit de Daily Mail este faptul că toate locurile la două zboruri British Airways din Sofia către Heathrow, adică în jur de 300, au fost vândute. O gravidă din România ar fi declarat pentru cotidianul citat: „Am citit pe un site că pot obține 190 de lire pe săptămână din partea guvernului britanic, din a 25-a săptămână de sarcină. Ar putea cineva să mă ajute cu actele?”
„Cerșetori nerușinați”, titrează cotidianul The Sun în ultimul său număr din 2013. Articolul arată că infractorii români din primul autobuz care va ajunge în Marea Britanie în 2014 sunt hotărâți să dea lovitura.
„Anglia este acum și țara noastră”, ar fi spus ei la urcarea in autocar, unde au scandat: Anglia, Anglia! Pasagerii, se arată în The Sun, fluturau biletele de 75 de euro înainte de a porni în excursia continentală de 1400 de mile. Unii dintre ei se lăudau că vor cerși sau vor fura de la generoșii britanici, potrivit cotidianului amintit. Printre ei, scrie The Sun, se afla și un hoț condamnat, alături de fiul său, pe care îl ducea la „școlit” în UK. Alții, se mai arată în articol, pretindeau că merg pentru a fura fier vechi sau pentru a trăi din beneficii sociale.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .