luni, 22 iulie 2013

CFR MARFA INCEPUTUL DISTRUGERI "ACELAS SCENARIU"

Basescu vrea cu orce pret sa distruga toate companiile de stat din romania omul acesta vrea cu orce pret distrugerea tari bucata cu bucata.

Pentru ce vrea privatizatea CFR Basescu si Ponta?  Simplu pentru ca este un tradator al acestei tari el a distrs vitorul copiilor vostri si este mindru caci sia indeplinit misiunea care a avuto de a distruge on popor intreg.


In realitate cei doi joaca teatru caci sint contra unul cu altu dar in spatele scenei cei doi au acelas proect de distrugerea tari.
Basescu vorbeste si bate apa in piua cu apsortia fondurilor eoropene si obiective pe termen lung si este ridicol caci nu se vorbeste de dezvoltarea tari.


Basescu doar ii judeca si le cere in fiecare iesire publica sa acelereze orce proces de privatizare care este egala cu distrugerea tati si economiei.
Acum se repeta acelas scenariu cu distrugere marilor companii ARO,TRACTORUL SI NU MAI VORBIM DE ALTE COMPANII DISTRUSE IN ACELAS MOD DE BASESCU SI DE GUVERNUL ROMANIEI. 


Poporul intelege acest lucru dar nu intleg de ce atita nepasare din partea poporului roman si din partea muncitorilor de la cfr care stiu caci se vrea cu orce pret distrugerea unei tari.
Ma intreb de ce nu fac nimic si dece nu ies in strada sa protesteze impotriva aceste distrugeri cordonata din afara tari si din interiorul tari de firmele private. 


Ce fac servicile secrete romane dorm su sint platite sa ajute la distrugerea tari se ocupe sa spioneze profesori, dar cind este vorba de siguranta unei tari dorm si se fac ca nu aud.


Dar cel mai dureros este ca ne rid in fata si intreg poporul tace si isi vede de treaba si saraci se multumesc cu vorbe goale.Asta inseamna lipsa de curaj si patriotizm din partea romanilor.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .