sâmbătă, 29 iunie 2013

„Uniunea Europeană este noul comunism, iar voi sunteți niște infractori de drept comun”

Europarlamentarul britanic Nigel Farage, lider al Partidului Independenţei din Marea Britanie (UKIP) şi al grupului parlamentar „Europa pentru Libertate şi Democraţie”, a atacat dur în plenul Parlamentului măsurile fiscale impuse Ciprului de Comisia Europeană. Într-un discurs rostit miercuri, dl. Farage a atras atenția că oficialii Comisiei Europene (guvernul unional) sunt niște „infractori de drept comun” care fură banii cetățenilor pentru a susține un eșec – proiectul euro.

Ați încercat să luați bani de la micii investitori, încălcând propriile promisiuni din 2008. Cu acest precedent, ne uităm către Spania, unde există o rată a falimentelor de 45% și vedem care e ‘planul de salvare’ a celorlalte țări. Mesajul dumneavoastră transmis către investitori e limpede: scoateți-vă banii din zona euro, înainte de a vă fi furați! 


Ce-ați făcut în Cipru echivalează cu a trage clopotele de înmormântare pentru încrederea oamenilor. Cât de ironic să-l vezi pe prim-ministrul rus Dimitri Medvedev, care compară acțiunile Comisiei cu unele decizii luate de autoritățile sovietice. Și acum vine o propunere germană ne spune să confiscăm proprietăți ale cetățenilor din statele din sud-est. Această Uniune Europeană înseamnă comunism pur, putere fără limite, un val de mizerie pentru cetățeni și cu cât scăpăm mai repede de voi, cu atât mai bine. 


Și ce facem noi aici, în Parlament? Avem capacitatea de a cere socotealî Comisiei. Am să depun o moțiune și mă întreb câți dintre dumneavoastră au curajul să o susțină. Mă îndoiesc sincer că o veți face. Domnilor, Parlamentul European întreține o ficțiune federală care nu mai este sustenabilă astăzi”.
Nigel Farage a devenit cunoscut prin pozițiile sale dure și mai ales prin discursurile tăioase și critice fără perdea la adresa unor înalţi oficiali ai Uniunii Europene, cărora le reproşează că au pierdut orice legătură cu voinţa democratică şi cu agenda cetăţenilor care îi plătesc din banii lor. 


  

Sursa informatiei:http://www.eurosceptic.ro/

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .