luni, 17 iunie 2013

Sodoma e Gomora - legalizarea casatorilor intre homoxesuali ...

Titluri de articole care pot fi intilnite pe internet in favoarea legalizari casatoriilor intre homoxesuali. 
Legalizarea casatoriilor intre homosexuali si beneficiile uimitoare pentru economie. Noua Zeelanda: Parlamentul a aprobat casatoriile gay, dupa care a cantat Cardinalii francezi: Legalizarea casatoriilor gay incita la violenta Uruguay a legalizat casatoriile intre homosexuali Administratia Obama cere Curtii Supreme legalizarea casatoriilor homosexuale Casatoriile intre homosexuali ar putea fi legalizate in Marea Britanie Unda verde la casatoriile gay in Vermont.

Unde credeti ca o sa ajungeti domnilor palamentari??? 
Ce ai de gind sa faci cu tara noastra domnule Basescu??? 
Ce planuri diabolice ai pentru tara noastra domnule Ponta??? 
Planul vostru este un plan diabolic dictat de comunitatea eoropeana de homosexuali care sint impotriva legilor date de DUMNEZEU creatorul acestui univers. Planul vostru este de a crea din tara noastra o Sodoma si Gomora.Voi vati vindut sufletul pentru bani si sinteti sclavi comunitati eoropene ati devenit sclavi lor. 
Atunci pentru ce vam votat noi DOMNULE RASVAN sa distrugi tara cine te crei tu sa dictezi Romanilor ce sa faca tu trebuie sa supui la vot daca romani vor asta sau nu. A iesit la moda acum sa facem tot ce vrea comunitatea eoropeana si cei de-la bruxel o sa zica uita fraieri cum asculta.

Dar exista si adevarati oameni nu gunoaie care au curajul sa spuna nu homosexualitati si partide care nu vreau ca copii nostri sa devina gunoaie mizerabile. Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, se opune căsătoriilor gay. Acesta a declarat la RFI că personal nu crede că există vreo motivaţie "pertinentă" pentru legalizarea mariajului între homosexuali. Felicitam pe acesta cale pe toti parlamentari din care se opun acestei porcarii eoropene.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .