joi, 20 iunie 2013

Dictatura Europeana România sclavul ditaturi eoropene

teodorapetrescu.blogspot.com
România este acuzată de încălcarea obligațiilor comunitare în privința legislaţiei comunitare cu privire la sistemul discriminatoriu de impozitare a societăţilor străine şi a neplății pensiilor către cetăţenii greci.
Din aceste motive, Comisia Europeană a deschis astăzi împotriva țării noastre două proceduri de infringement (încălcarea legislaţiei comunitare), solicitând astfel oficial să acuzatii Romnaiamodifice tratamentul fiscal discriminatoriu aplicat societăţilor străine.
Potrivit legislației fiscale române în vigoare, o societate străină cu mai multe sedii în România face obiectul regimului fiscal al întreprinderilor pentru fiecare dintre sedii în mod individual, deși acestea nu au personalitate juridică separată.
Procedură de infringement împotriva României. Motivul: impozitarea societăţilor străine.
România a intrat în atenția Comisiei Europene din cauza încălcării legislaţiei comunitare referitoare la sistemul de impozitare a societăţilor străine.
În acest moment, o societate străină cu mai multe sedii în România face obiectul regimului fiscal al întreprinderilor pentru fiecare dintre sedii în mod individual.
Vom plati facturi DUBLE la intretinere. Romania, obligata sa renunte la subventionarea incalzirii! Fara subventii pentru gigacalorie. Iata ce ne impune Comisia Europeana, care a dat Romania in judecata, pentru ca nu a aplicat integral doua directive din domeniul energiei.
Cert este ca, daca nu corectam imediat greselile, riscam amenzi de 2 milioane de euro pe luna, iar daca aplicam regula, cu totii vom plati sume uriase pentru caldura sau curent electric.
Comisia Europeana ne cere sa renuntam la subventionarea incalzirii la bloc.
Vor primi ajutoare de incalzire doar consumatorii vulnerabili, adica cei cu bani foarte putini. Ceilalti vor plati gigacaloria la pret intreg.
Masura este obligatorie, dar oficialii au considerat ca “nu e oportuna” intr-un an electoral.
“Am facut eforturi pentru protectia populatiei si nu cred ca cineva s-a simtit neindreptatit. Oamenii au platit 170 de lei gigacaloria si primaria restul pana la 350″, precizeaza primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
De o dublare a facturilor la intretinere ar avea parte toti orasenii conectati la sistemele de termoficare, adica doua milioane de gospodarii. Cea mai scumpa gigacalorie nesubventionata este de 830 de lei, in Hunedoara, iar cea mai ieftina de 80 de lei, la Beius.
Pe langa asta, preturile pentru gaz si curent cresc brusc. Avem exemplul vecinilor bulgari, care, dupa ce au aplicat directiva, n-au mai putut sa isi plateasca facturile si au iesit in strada.
Potrivit legii, doar consumatorul vulnerabil ar trebui sa primeasca subventii. Comisia Europeana a cerut o amenda de 60.000 de euro pe zi pentru Romania.
In concluzie, suntem buni de plata orice am face. Daca guvernul aplica legile europene urgent, facturile, iar mai apoi toate preturile, vor exploda. Daca trage in continuare de timp, amenzile vor depasi doua milioane de euro pe luna.

2 comentarii:

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .