luni, 24 iunie 2013

ACCIDENT IN MUNTENEGRU - OFICIAL 18 ROMANII SI-AU PIERDUT VIATA IN ACIDENT

Citi oameni trebuie sa moara in aceasta lume pina se va face ceva sa nu se mai intimple asfel de nenorociri.Ceicare au supravetuit pot spune soferul e de vina.

Dar va spun cine e de vina sintem noi toti intreaga omenire e de vina.
Dece nu ezista un progam software cara sa asiste soferul cind conduce. Sa nu ii permita sa faca erori sa nui permita sa faca depasiri sa aiba radar sa semnalizeze orce opstacol,orce pericol care soferul nul poate vedea.
De ce ? Intrebarea este de ce ? O-sa spuneti ca totul costa.Nu sint bani.Pretul acelor produse il facem noi oameni nu cumparam acea tehnologie de pe marte nu o platim in aur.Dar toate inventile sint incuioate in seifuri si le detin fabricile de masini si marile companii.

Toata tehnologia si toate inventiile trebuie sa fie gratis pentru intreaga planeta pamint.Toata tehnologia trebuie sa fie gratis penttru toata lume sa facenm totul perfect sa lucreze tehnologia in slujba noastra.Lumea trebuie sa se trezeasca si sa puna capat inarmari si construcirea de avione militare cu costuri uriase.Aasa dar domnilor din guvern care ati distrus fabrica ARO,TRACTORUL,DACIA in loc sa continuati sa dezvoltati acea tehnologie care in loc sa o pastrati macar voi ati distruso si ati distrus viatile oamenilor si a intregi Romani. 
Sinteti vinovat de distrugerea unei tari.

Lumea ,tineri trebuie sa inteleleaga daca un presedinte sau un guvern ia hotariri imotriva poporului si distruge o tara trebuie sa iasa in strada sal dea jos si trebuie judecat... 

Dar in final raminem cu speranta ca nivelul de constinta al umanitati ne va purta pe un drum mai bun al dezvoltari in sensul bun nu in sensul militar ... o dezvoltare in care tehnologia sa lucreze sa asiste omul in viata de zi cu zi. 

C0NDOLEANTE TUTUROR CELOR CARE AU PLECAT DINTRE NOI SI INSANATOSIRE GRAVNICA A CELOR CE AU SUPRAVETUIT ACIDENTULUI DIN MUNTENEGRU. 

MULTUMIM PE ACEASTA CALE POPORULUI MUNTENEGREAN SI A CELOR CARE AU AJUTAT LA SALVAREA  RANITILOR.

 

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .