miercuri, 8 mai 2013

Romania ruinata intr-un an de guvernare USL

Romania ruinata intr-un an de guvernare USL

 

Scandaluri, promisiuni neonorate, scumpiri, somaj in crestere,o depreciere galopanta a leului, urmata de o calmare relativa, coabitare cu atacuri la persoana – acestea au fost coordonatele anului de guvernare USL.
Da, se implineste un an de cand Uniunea Social – Democrata (USL) se afla la carma tarii, un an plin de sperante, dar majoritatea naruite, atat de incompetenta guvernului, cat si de adancirea crizei.
Reamintim, primul guvern USL s-a nascut pe 7 mai 2012, fiind urmat de un al doilea, imediat dupa alegerile parlamentare. In total, 12 luni de guvernare social-democrata. VEZI BILANT NEGRU
Bilant trist
In total, am identificat 175 de masuri si efecte ale guvernarii USL in acest an de cand se afla la putere. Si, din nefericire pentru romani, cele mai multe sunt negative.
Astfel, din cele totalul de 175 de masuri si efecte, 26 au avut impact pozitiv pentru Romania, 16 au impact incert (au atat efecte pozitive, cat si negative, fara ca o parte sa domine), iar 133 de masuri si decizii au impact negativ. VEZI MAI JOS BILANTUL NEGRU

 

Un comentariu:

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .