luni, 15 aprilie 2013

Reformatorii PL nu renunță la debarcarea lui Ghimpu



Consiliul de Reformare al Partidului Liberal se întruneşte în şedinţă. Deși majoritatea au fost excluși din rîndul partidului, membrii consiliului au început colectarea semnăturilor pentru organizarea congresului extraordinar al PL. Aceștia îşi propun destituirea lui Mihai Ghimpu din funcţia de preşedinte al PL şi înlocuirea lui cu Dorin Chirtoacă, notează Publika.TV.

Menționăm că Consiliul de Reformare al PL, din care fac parte fruntași ai partidului, deputați, miniștri și președinți ai filialelor din teritoriu, au cerut convocarea congresului extraordinar al PL pentru desemnarea unui alt lider de partid.

La o zi după aceasta, majoritatea membrilor consiliului au fost excluși din partid. Printre aceștia se regăsesc liderul fracțiunii parlamentare a PL, Ion Hadîrcă, deputaţii Ana Guţu, Oleg Bodrug, Vadim Vacarciuc şi Anatol Arhire.

În același timp, liderul PL nu a ezitat să vină cu acuzații dure la adresa reformatorilor. Prim-vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoacă, a declarat că nu va accepta să preia conducerea Partidului Liberal.
 

Sursa: NOI.MD

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .