joi, 25 aprilie 2013

Proiectul privind demisia lui Lupu, inclus pe ordinea de zi

Foto: noi.md
UPDATE (13.30) În aceste momente, în holul Parlamentului a fost inițiată procedura de instalare a cabinelor de vot, unde deputații urmează să-și exprime votul secret.

(12.56) Deputații au votat unanim pentru includerea pe ordinea de azi a proiectului privind demisia președintelui Parlamentului, Marian Lupu. De asemenea, deputații au votat pentru crearea unei comisii responsabile de revocarea prin vot secret a președintelui Parlamentului, relatează NOI.md.

Astfel, după ce au inclus proiectul pe ordinea de zi, deputații au început examinarea acestuia.

Cu votul deputaților PCRM, PLDM, PD și al reformatorilor PL a fost aprobată componența numerică a comisiei, care va fi din șapte membri – trei din partea PCRM – Igor Vremea, Zinaida Chistruga și Gheorghe Anghel; doi de la PLDM – Valeriu Ghelețchi și Iurie Chiorescu; unul de la PD – Alexandru Stoianoglo, și din partea reformatorilor PL – Vadim Vacarciuc. Parlamentul a luat o pauză de 30 de minute pentru oferi posibilitatea Comisiei să se întrunească, să aleagă președintele și să pregătească condițiile necesare pentru inițierea procedurii de votare.
Sursa: NOI.MD

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .