marți, 5 februarie 2013

Plahotniuc: Nu am tras niciodată dintr-o armă de vînătoare. Află ce spune despre decesul lui Paciu

Foto : cotidian.md
Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, susține că nu a fost niciodată la vînătoare, iar în opinia lui, acest gen de sport nu este unul corect. Declarația a fost făcută în cadrul audierilor Comisiei parlamentare de anchetă, care investighează cazul de la vînătoarea din Pădurea Domnească, informează NOI.md. De asemenea, prim-vicepreședintele Parlamentului a declarat că a aflat despre incidentul din Pădurea Domnească din presă, după data de 6 ianuarie, și nu a fost contactat de nici o persoană care a fost prezent la vînătoarea din Pădurea Domnească.

„Nu am fost anunțat nici de participanți, dar nici de alte persoane din anturajul meu. Detest vînătoarea ca ocupație și nu am fost niciodată. Îl consider un sport nu prea corect. Nu am tras niciodată dintr-o armă de vînătoare”, a spus Plahotniuc. Totodată, prim-vicepreședintele a negat informația precum că l-ar fi presat pe ministrul de interne Dorin Recean să tăinuiască incidentul de la Fălești. Asta după ce un membru al comisiei a declarat că un alt martor ar fi spus acest lucru Comisiei.

Vladimir Plahotniuc crede că cei prezenți nu au comunicat nimic conducerii statului despre incidentul din 23 decembrie, din motiv că au fost în stare de șoc.

“Poate a fost și pentru ei un moment de șoc după această întimplare. Pentru mine este o justificare. Cît privește modul în care au acționat, este subiectul anchetei și nicidecum al meu”, a spus Plahotniuc.

Prim-vicepreședintele Parlamentului a declarat că îl cunoaște pe Zubco doar prin intermediul funcției pe care o deține.

Menționăm că pentru astăzi audierile Comisiei de anchetă sînt finalizate. Ulterior, la sfîrșitul săptămînii, trebuie să fie audiat și președintele Parlamentului, Marian Lupu, care urmează să se întoarcă dintr-o deplasare.


Sursa: noi.md

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .