marți, 19 februarie 2013

Ce fericit e Minune lângă amantă! EXCLUSIV: fotoreporterii Libertatea l-au surprins pe manelist prin oraş, alături de Oana Stan, femeia pe care o iubeşte de câţiva ani

 Adrian Minune (38 de ani) n-a fost niciodată uşă de biserică, dar în ultima vreme nu se mai sinchiseşte şi se afişează cu amanta în public, deşi acasă îl aşteaptă soţia şi trei copii. Fotoreporterii ziarului Libertatea l-au surprins, zilele trecute, pe manelist, fericit nevoie mare, alături de Oana Stan, iubita de care parcă nu se mai satură.

 

 Adrian Minune, care nu măsoară mai mult de 1,50 m, a făcut mai multe victime în rândul femeilor mai înalte decât el cu un cap, aşa cum, de altfel, este şi Oana Stan, actuala amantă. Fotoreporterii ziarului Libertatea l-au surprins pe cântăreţ gonind pe şoselele din Bucureşti şi, după modul haotic în care conducea limuzina, e clar că manelistul e certat cu regulile de circulaţie. Adi a invitat- o pe Oana la o cafenea din zona Piaţa Alba Iulia, din Capitală, şi era atât de fericit în compania ei, încât era tot numai un zâmbet.

 

Ce fericit e Minune lângă amantă! EXCLUSIV: fotoreporterii Libertatea l-au surprins pe manelist prin oraş, alături de Oana Stan, femeia pe care o iubeşte de câţiva ani




Soţia lui nu se supără

 

Minune şi Oana au mai fost surprinşi în maxime tandreţuri şi vara trecută, când manelistul s-a retras la piscina unui hotel din Mamaia pentru a se putea ocupa, grijuliu, de femeia iubită. Romantic până în măduva oaselor, el a îmbrăţişat-o pe tânără cu drag, i-a făcut complimente, apoi a plimbat-o în piscină cu o saltea gonflabilă, după care i-a dat acesteia îngheţată, cu linguriţa lui. Adrian pare să aibă însă undă verde de acasă, căci altfel nu se expunea în public cu amanta. Chiar el a recunoscut că soţia lui, Cati Simionescu, îi trece cu vedere escapadele, ştiut fiind faptul că tot la ea se întoarce: “Eu sunt un om de lăsat? Nu, nu sunt bărbat de lăsat. Am o nevastă cuminte, dacă eu greşesc, nu se loveşte după mine cum se lovesc ale altora. Soţia mea ştie că sunt foarte viril. Avem trei copii, nu ne despărţim pentru o altă femeie”, a declarat Adrian, de curând.

E însurat de 9 ani cu Cati

 

Celebrul manelist Adrian Minune este căsătorit de 9 ani cu Cati (foto). Cei doi au împreună trei copii: Carmen (17 ani), Adriana (14 ani) şi Adrian jr (9 ani). Recent Cati şi-a inaugurat propria-i afacere, o grădiniţa. Ea spune că este o investiţie personală unde este unic acţionar, deşi soţul ei i-a finanţat afacerea. Femeia este ajutată în acest business de fiica ei şi-a manelistului, Carmen.

A cunoscut-o când a filmat videoclipul «Of, viaţa mea»

 

Cei doi se ştiu din 1999, când el filma clipul piesei “Of, viaţa mea!”. Între ei s-a înfiripat o idilă abia la şapte ani după ce s-au cunoscut. În toamna lui 2011, Oana şi-a tatuat pe spate numele iubitului ei, “Adrian”.

 

A tras cu pistolul în casa fostei amante

 

Înainte de Oana, Minune a mai avut o amantă, la Piteşti, Simona Elena Ianit (38 de ani), pe care a speriat-o de moarte, în 2007, când, într-un acces de furie şi de gelozie, a tras cu arma în apartamentul ei. Îngrozită, femeia a chemat Poliţia şi, evident, s-a lăsat cu scandal. Articol preluat de pe : libertatea.ro.

Un comentariu:

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .